Ronaldo si Messi din Handbal, la Oltchim

Sambata, 10 Martie 2012, ora 21:23
1971 citiri
Ronaldo si Messi din Handbal, la Oltchim

Pe langa calificarea in semifinalele Champions League, obtinuta in urma victoriei de duminica de la Valcea, cu scorul de 30-26 in fata lui Krim, campioana Romaniei la handbal feminin a reusit o noua lovitura, dar de data aceasta, pe piata transferurilor.

Astfel, conducerea clubului a anuntat saptamana aceasta transferul celei mai bune jucatoare din lume a anului 2009, Allison Pineau. Frantuzoaica este, la 22 de ani, o certitudine a lumii handbalistice, fiind, fara doar si poate, cel mai bun centru din lume, titlu pe care l-a si obtinut la ultimele doua editii ale Campionatului Mondial, in 2009 si 2011.

Trebuie precizat totusi ca aceasta se va alatura echipei doar la 1 iulie. Frantuzoaica este nascuta la Chartres, are 1.81 inaltime si, un element imposibil de neglijat, este medialata cu argint in doua randuri la Campionatul Mondial, alaturi de nationala tarii sale.

Din pacate insa, Pineau s-a accidentat in semifinala Campionatului Mondial din Brazilia, suferind o ruptura de ligament la piciorul stang, si nu a mai jucat de atunci. In ciuda acestui aspect, transferul realizat de Oltchim este unul extraordinar, principalul argument care sa sustina aceasta afirmatie fiind vointa tinerei jucatoare, care a declarat in nenumarate randuri ca va da totul ca sa ajunga la 100% din potential si sa se integreze la Valcea.

Pe langa acest transfer, la Oltchim revine si cea mai buna jucatoare a Mondialului din 2010, Cristina Neagu, care a fost si ea accidentata. In acest context, putem afirma cu convingere ca Oltchimul va avea in lot cele mai promitatoare jucatoare din lume, si ca, atunci cand vor reveni la forma care le-a consacrat, echipa din Valcea va deveni mult mai puternica.

In final, nu putem decat sa le uram multa sanatate celor doua super-jucatoare si sa speram ca vor face din Oltchim cea mai buna echipa din lume!

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#transferuri Oltchim, #Oltchim Liga Campionilor, #Ronaldo Messi Oltchim , #stiri Oltchim Ramnicu Valcea