Tadici a rabufnit: Este o rusine si o mizerie ce se intampla la Oltchim

Luni, 07 Martie 2011, ora 09:50
3839 citiri
Tadici a rabufnit: Este o rusine si o mizerie ce se intampla la Oltchim

Esecul inregistrat duminica de Oltchim cu Itxako, scor 22-25, in grupele Ligii Campionilor, a provocat reactii dure in handbalul romanesc.

Fostul selectioner si antrenor la Oltchim, Gheorghe Tadici, a criticat dur modul in care daneza Anja Andersen gestioneaza situtia pe banca vicecampioanei Europei.

"Este o rusine pentru handbalul romanesc ceea ce se intampla la Oltchim. O mizerie, o autodistrugere. Noi suntem prostii prostilor sa vina Anja Andersen sa experimenteze pe noi? Ma suna oameni chiar si din strainatate sa-mi spuna ca nu mai inteleg nimic. Sa ai jucatoare specializate pe un post, pe care le tii in tribuna sau pe banca, si sa folosesti in schimb altele e greu de inteles.

Cei care fac astfel de experimente! Imi pare rau de colectiv, de la jucatoare pana la stafful tehnic, imi pare rau de eforturile pe care le face Constantin Roibu, insa asa ceva este inadmisibil. Sunt adusi antrenori gen Rimanici, Kovacs, Andersen, care castiga intr-o luna cat un antrenor roman intr-un an, dar fac experimente si isi permit sa sfideze campionatul Romaniei.

Incep sa-i dau din ce in ce mai mult crezare lui Radu Voina, care a spus intr-o sedinta a Consiliului de Administratie al Federatiei ca Andersen a venit cu tema sa distruga handbalul romanesc si cateva jucatoare emblematice.", a declarat Tadici, conform Prosport.

Oltchim Ramnicu Valcea a pierdut, scor 22-25 (12-11), partida jucata duminica, pe teren propriu, cu Itxako (Spania), in etapa a 4-a a Grupei 1 Principala a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Oltchim, batuta pe final de Itxako

In urma acestui rezultat, Itxako a trecut pe primul loc in clasamentul Grupei 1 Principale, cu 6 puncte acumulate in 4 meciuri. Pe locul 2 e Buducnost, cu 4 puncte, in timp ce Oltchim e pe pozitia a 3-a, tot cu 4 puncte. Ultimul loc in grupa e ocupat de Krim, cu doua puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#gheorghe tadici, #Oltchim Ramnicu Valcea, #Anja Andersen, #Liga Campionilor handbal feminin , #stiri Oltchim Ramnicu Valcea