Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vesti bune pentru Oltchim: "S-au gasit doua solutii"

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 18:56
2518 citiri
Vesti bune pentru Oltchim: "S-au gasit doua solutii"

Vesti bune vin de la Valcea, acolo unde oficialii celei mai bune echipe din handbalul romanesc, Oltchim, cauta solutii pentru a evita desfiintarea clubului.

Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), sustine ca s-au gasit doua solutii de finantare a gruparii valcene, dupa ce combinatul din localitate si-a retras sprijinul.

"Am informatii de ultima ora ca s-au gasit doua solutii si se lucreaza la asta fara sa fac campanie politica. Din punctul meu de vedere toate partidele din '90 pana acum au gresit fata de sport. Avem sansa acum ca premierul, ca fost baschetbalist, sa cunoasca fenomenul si speram ca, atat timp cat va fi premier, ne va proteja", a declarat Cristian Gatu pentru Sport Total FM.

Seful handbalului din tara noastra sustine ca Oltchim are nevoie de tratament special pentru ca este o echipa performanta pe plan international.

"99,9% din sportul romanesc e finantat din bani publici, daca tot sunt folositi bani publici, haideti sa luam prioritar performantele si atunci este normal ca Oltchimul este primul la rand, pentru ca este capabil sa joace cu orice echipa din lumea asta.

Eu sper din toata inima sa se intample lucrul asta pentru ca disparitia handbalului romanesc va crea un gol asemanator celuia pe care l-a lasat decaderea handbalului masculin", a mai spus presedintele FRH.

Dezastru la Oltchim: "Riscam sa nu luam startul in Liga Campionilor"

Oltchim Ramnicu Valcea risca sa nu evolueze in acest sezon al Ligii Campionilor, dupa ce Combinatului Chimic a anuntat ca n-o va mai sprijini financiar.

Gigi Becali a vrut sa investeasca la Oltchim. Ce l-a facut sa se razgandeasca

Oltchim e favorita la castigarea Ligii Campionilor, dupa transferurile de marca din aceasta vara.

M.D.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Oltchim Ramnicu Valcea, #Oltchim Ramnicu Valcea faliment , #stiri Oltchim Ramnicu Valcea