Desi si-au luat banii restanti, muncitorii de la Arpechim sunt tot in strada (Video)

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 10:35
2266 citiri
Desi si-au luat banii restanti, muncitorii de la Arpechim sunt tot in strada (Video)
Foto: ziarulargesul.ro

Muncitorii de la Arpechim Pitesti protesteaza din nou, vineri, ei fiind nemultumiti de faptul ca inca nu li s-a comunicat care va fi soarta combinatului si daca acesta va fi privatizat impreuna cu societatea Oltchim.

"Salariatii au inceput sa isi primeasca drepturile banesti, insa noi vrem sa stim care va fi soarta combinatului. Am sperat sa vorbim cu premierul Victor Ponta, dar nu am reusit si suntem dezamagiti. Protestele vor continua pana cand vom avea o solutie clara de la Guvern", a spus liderul sindical, Marin Dumitru, la B1 TV.

El a precizat ca vor face un miting prin tot orasul si se vor opri la prefectura, pentru a vorbi cu liderii politici din judetul Arges, autorizatia de protest fiind de la ora 10.00 pana la ora 15.00.

Angajatii au scandat mai multe lozinci, precum "Vrem sa muncim", "I-am votat si ne-au tradat" sau "Nu vrem sa moara Arpechim".

Violente la protestele Oltchim si Arpechim, dupa negocieri esuate la Guvern: Vrem sa muncim! (Video)

Salariatii de la Oltchim si Arpechim au protestat toata saptamana, iar marti au venit la Bucuresti pentru a prezenta un memorandum Guvernului, insa au fost nemultumiti ca discutiile nu au avut loc cu premierul Victor Ponta, ci cu niste consilieri.

Ei au cerut reluarea activitatii de productie, privatizarea celor doua combinate impreuna si respectarea contractelor colective de munca.

C.P.

#protest angajati Arpechim, #protest Arpechim Pitesti , #Arpechim