Anunt important despre Oltchim

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 19:52
4029 citiri
Anunt important despre Oltchim

Oltchim va incheia un acord de asociere in participatiune cu operatorul de cablu si servicii de Internet RCS&RDS, de la care combinatul valcean va primi suma de 1,5 milioane de euro, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

De asemenea, creditorii Oltchim au aprobat contractarea unui credit de 15 milioane de euro de la consortiul de companii chineze interesat sa preia combinatul valcean, a spus Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, pentru Bursa.

"Oltchim va primi de la RCS&RDS suma de 1,5 milioane de euro si, in schimb, vom incheia cu compania un acord de asociere in participatiune ca sa putem majora productia combinatului. Vrem sa redeschidem sectia de oxoalcooli. RCS&RDS isi va recupera banii din incasarile Oltchim", a explicat Piperea.

Potrivit acestuia, Alro si Bulrom, care sunt clientii societatii, au acceptat sa plateasca in avans pentru produsele achizitionate in perioada urmatoare.

"In total, in afara de imprumutul de la consortiul de companii chineze, am reusit sa mai atragem inca aproximativ 9 milioane de euro. Banii vor veni in transe si ii vom utiliza la majorarea capacitatii de productie", a mai spus Piperea.

Initial, ofertele de creditare aduse de administratorii Oltchim au fost respinde de creditorii combinatului, care au impus anumite conditii.

China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#Oltchim asociere RCD RDS, #Oltchim insolventa , #insolventa