Cine ii ia locul lui Vulpescu la Oficiul pentru Privatizari

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 18:36
1670 citiri
Cine ii ia locul lui Vulpescu la Oficiul pentru Privatizari
Foto: Adevarul

Alexandru Alexe, directorul Directiei de privatizare si atragere de investitii din OPSPI, va prelua conducerea Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie pana la numirea noului sef al institutiei, au declarat miercuri, surse din Ministerul Economiei.

Alexe il inlocuieste pe Remus Vulpescu, care si-a inaintat miercuri demisia din functie catre ministrul Economiei.

Remus Vulpescu si-a dat demisia si l-a reclamat pe Dan Diaconescu la Parchet

Intr-un comunicat, Vulpescu a cerut scuze publicului si conducerii statului roman pentru insuccesul licitatiei organizate in data de 21 septembrie 2012 pentru privatizarea S.C. Oltchim S.A.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, anunta, la inceputul acestei saptamani, ca seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie va fi demis dupa incheierea procesului de privatizare a Oltchim.

Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a fost declarat adjudecatar al licitatiei pentru privatizarea combinatului valcean, insa negocierile acestuia cu autoritatile romane, derulate in perioada 24 septembrie - 1 octombrie 2012, au fost finalizate fara incheierea unui contract de vanzare-cumparare pentru pachetul de actiuni detinut de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri sau pentru creantele detinute de AVAS si Electrica asupra Oltchim.

#Alexandru Alexe sef OPSPI, #Alexandru Alexe interimar OPSPI, #Remus Vulpescu demisie Oltchim, #Vulpescu demis OPSPI Oltchim , #privatizare
Comentarii
Poza TaraVrancei
TaraVrancei
rank 5
Numire noua !? bun asa .. pe competenta sau din