Eugen Nicolaescu, despre Oltchim: Sa nu ne ducem gramada pe o singura idee

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 11:36
1654 citiri
Eugen Nicolaescu, despre Oltchim: Sa nu ne ducem gramada pe o singura idee
Foto: gov.ro (Arhiva)

Vicepresedintele deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, joi, ca esuarea privatizarii Oltchim nu trebuie vazuta ca o tragedie.

"Daca privatizarea Oltchim nu se va putea realiza, nimeni n-o sa fie atat de absurd sa oblige Guvernul Romaniei sa vanda pe nimic sau oricum, numai ca sa bifeze ca s-a indeplinit ceva. Trebuie sa fim intelepti si rationali, sa nu ne ducem gramada pe o singura idee si, daca aia nu se intampla, s-a nenorocit lumea", a declarat vicepresedintele deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, la RFI Romania.

Politicianul aminteste ca Guvernul se gandeste si la o alta varianta, anume aceea prin care statul sa sprijine in continuare activitatea Oltchim, pana cand se poate face o privatizare eficienta.

"Deci eu cred ca in acest moment Guvernul acest lucru il are in vedere, cum si cu ce masuri sa se mearga mai departe, cum sa se implice actionarul, in speta statul roman, pentru a continua activitatea la Oltchim, perioada in care alternativ sa se construiasca toate celelalte alternative privind privatizarea Oltchim", spune deputatul PNL.

Eugen Nicolaescu spera ca productia sa fie reluata la Oltchim: "Asteptarea mea e simpla: sa se poata porni activitatea, sa se poata asigura oamenilor salariile pentru munca prestata si in acelasi timp Guvernul sa pregateasca toate documentele si strategice si tactice, pentru ca daca se va privatiza Oltchim, sa se faca in conditii avantajoase".

Citeste mai departe despre Eugen Nicolaescu, despre privatizarea Oltchim: Sa nu ne ducem gramada pe o singura idee pe RFI Romania.

#Eugen Nicolaescu privatizare Oltchim, #solutii privatizare Oltchim, #PNL privatizare Oltchim , #privatizare