Ziare.com

Insolventa la Oltchim, dupa exemplul Hidroelectrica: Rezultatele nu sunt garantate

Joi, 24 Ianuarie 2013, ora 21:17

   

Insolventa la Oltchim, dupa exemplul Hidroelectrica: Rezultatele nu sunt garantate
Dupa o incercare nereusita de privatizare, statul vrea sa pune pe picioare Oltchim, prin insolventa. O masura inspirata, ar spune multi, luand in considerare experienta Hidroelectrica. Totusi, ce sanse sunt ca Oltchim sa calce pe urmele Hidroelectrica?

"Este extrem de important ca avem un model de succes cum este Hidroelectrica. Pe acest tip de model de succes se va face si restructurarea la Oltchim", a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul unei conferinte de presa.

Combinatul Oltchim, o companie cu 3.300 de angajati, a fost subiectul unei privatizari nereusite in luna octombrie a anului trecut.

Licitatia organizata anul trecut pentru pachetul de actiuni detinut de stat la Oltchim a fost anulata, dupa ce Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei, nu a adus dovezi ca detine suma de 45 milioane euro, pe care s-a angajat sa o plateasca.

Citeste mai multe despre Insolventa la Oltchim, dupa exemplul Hidroelectrica: Rezultatele nu sunt garantate pe Business24.ro
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2038 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Eee, dac-ar avea si Ol'chim-u' niste "băieti dăstepti"... C-acolo a

fost numa' jocu' lor! Da', mai stii? S-ar putea ca asta să fie prima societate adevărată incăpută pe mana vreunui lichidator, care să scape nelichidată...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor