Ministrul Economiei: Oltchim, un cartof fierbinte pentru care trebuie masuri urgente

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 18:16
1659 citiri
Ministrul Economiei: Oltchim, un cartof fierbinte pentru care trebuie masuri urgente
Foto:epochtimes-romania.com

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a declarat sambata ca situatia de la Oltchim reprezinta un "cartof fierbinte", de aceea e nevoie de masuri urgente, privatizarea fiind una dintre ele.

Ministrul Economiei a facut sambata o vizita la Giurgiu, prilej cu are a subliniat faptul ca pana la privatizare, trebuie dezvoltata activitatea combinatului.

"Sunt probleme serioase la Ministerul Economiei si asa cum am spus si la preluarea mandatului, avem cativa cartofi fierbinti, unul este Oltchim unde au trebuit sa fie luate masuri urgente in aceasta saptamana (...)

Sunt deja manifestate intentiile a trei societati, trei conglomerate, ne concentram insa pe dezvoltarea si mentinerea activitatii pentru ca pana la urma trebuie sa fim constienti de faptul ca aceasta operatiune de vanzare, de privatizare, dureaza si pana atunci nu trebuie sa ne mai adancim in pierderi", a declarat ministrul Economiei, vorbind despre privatizarea Oltchim, informeaza agentia Mediafax, preluata de Romania TV.

Ministrul a mai spus ca Oltchim are o pierdere patru milioane de euro si crede ca acest deficit s-ar putea elimina daca s-ar obtine fonduri pentru deschiderea unei linii de tehnologizare.

#Gerea privatizare Oltchim, #Gerea vizita Giurgiu, #Gerea Olchim cartof fierbinte , #privatizare