Remus Vulpescu: Imi reprosez insuccesul licitatiei in cazul Oltchim

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 18:01
1498 citiri
Remus Vulpescu: Imi reprosez insuccesul licitatiei in cazul Oltchim

Fostul sef al OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat joi, ca nu se considera "tap ispasitor" in cazul esecului licitatiei de la Oltchim, dar ca exista unele lucruri pe care si le reproseaza, precizand ca in spatele licitatiei nu a fost nimic "ilegal sau incorect".

Intrebat daca are are ceva sa isi reproseze privind privatizarea Oltchim, Vulpescu a raspuns ca nu considera ca a fost gasit "tap ispasitor".

"Sunt lucruri pe care mi le reprosez, in primul rand insuccesul licitatiei, fara ca in spatele acestei licitatii sa fi fost ceva ilegal sau incorect", a spus Vulpescu.

Acesta a mai precizat ca nu se poate declara "satisfacut profesional" de rezultatul licitatiei Oltchim.

Fostul sef al OPSPI a venit joi, la Curtea de Apel Bucuresti, unde a asistat la judecarea recursului in cazul insolventei Hidroelectrica.

Remus Vulpescu a anuntat miercuri ca demisioneaza din functia de sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie, in urma scandalului legat de esecul privatizarii Oltchim.

Intr-un comunicat remis miercuri, Vulpescu a anuntat ca si-a inaintat demisia, cerand totodata "scuze publicului si conducerii statului roman pentru insuccesul licitatiei organizate la data de 21 septembrie 2012 pentru privatizarea Oltchim".

#Remus Vulpescu privatizare Oltchim, #Remus Vulpescu licitatie Oltchim, #Remus Vulpescu insucces Oltchim , #privatizare