Directorul Oltchim a demisionat

Joi, 07 Februarie 2013, ora 15:05
2978 citiri
Directorul Oltchim a demisionat
Foto: Arhiva

Mihai Balan, directorul combinatului Oltchim, a demisionat, joi, ca urmare a presiunilor angajatilor, potrivit Romania TV.

Cateva sute de angajati ai Oltchim au protestat in ultimele doua zile in fata Pavilionului Administrativ, ei fiind nemultumiti pentru ca nu si-au primit salariile pe decembrie si ianuarie.

De asemenea, angajatii au cerut conducerii unitatii sa le prezinte planul de reorganizare.

Balan va ramane in continuare director general la Oltchim timp de inca 30 de zile, pana la desemnarea administratorilor judiciari si a administratorului special, a anuntat Ministerul Economiei.

"Domnul Mihai Balan va ramane, in continuare, director general la Oltchim timp de inca 30 de zile. Dupa acest termen, convenit in cadrul discutiilor, actionariatul Oltchim Ramnicu Valcea va desemna succesorul domnului Mihai Balan la conducerea executiva a combinatului", se arata in comunicatul transmis joi de Ministerul Economiei, citat de NewsIn.

Mihai Balan a devenit director la Oltchim pe 2 octombrie 2012, inainte fiind directorul CET Govora.

Tribunalul Valcea a aprobat la sfarsitul lunii ianuarie cererea de intrare in insolventa a combinatului Oltchim, dupa ce licitatia organizata anul trecut pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut de stat la Oltchim a fost anulata, in contextul in care Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei, nu a adus dovezi ca detine suma de 45 milioane euro pe care s-a angajat sa o plateasca.

#director Oltchim demisie, #Mihai Balan Oltchim demisie , #stiri Oltchim
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Pai cum mai putea sa isi justifice leafa de ministru? Ce credeti, ca