Ziare.com

Noi proteste la Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer plata salariilor restante

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 14:43

   

Noi proteste la Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer plata salariilor restante
Peste 300 de angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au iesit sa protesteze in curtea combinatului, luni dimineata, cerand plata salariilor pe lunile septembrie si octombrie.

De asemenea, protestatarii sunt nemultumiti din cauza lipsei capitalului de lucru si a modului in care le sunt sustinute interesele de cele doua sindicate din combinat.

Salariatii s-au adunat in fata cladirii companiei, unde au strigat "Hotii", "Vrem sa muncim", "Ne-ati mintit" si au solicitat sa stea de vorba cu noul director, Mihai Balan.

Protestatarii, in majoritate muncitori, au sustinut ca se delimiteaza de cele doua sindicate,"Sindicatul liber Oltchim", condus de Mihai Diculoiu, si Sindicatul "Victoria", al carui presedinte este Corneliu Cernev, care, in opinia lor, nu sunt in stare sa le sustina interesele.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Ne mint de o luna ca ne dau banii pe septembrie si octombrie. Presedintii de sindicat sunt care cu fosta conducere, care cu actuala conducere, numai cu noi nu sunt", a declarat un muncitor.

Protestatarii au anuntat ca, in urmatoarele ore, cel putin sapte dintre ei vor intra in greva foamei. Ei mai solicita si capital de lucru, pentru repornirea celorlalte sectii precum si tichetele de masa restante.

Singura sectie care functioneaza in prezent la Oltchim, care a fost pornita in urma cu circa o luna, este sectia Electroliza cu membrana.

Sursa: rNews

Articol citit de 1508 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Incepe sezonul marilor mitinguri de protest.

Si acesta este doar inceputul, oamenii s-au saturat pana peste cap de minciunile cuplului de pomina lumii Ponta-Antonescu. Vor urma bulane, gaze, imbranceli, fumegare, testoase ninja, capete sparte, reporteri A3 fugariti, etc.

 

Doctore ,

ai devenit,ca Lazaroiu,mama Omida?! de cind este Oltchimul in situatia asta?!

asa le trebuie

daca au promis si nu au facut nimic

http://ziaruldevalcea.ro/Imbranceli-la-Oltchim-Presedintele.html

ce salarii !

pregatitiva de vot , hoti care au distrus industria tari sunt pe pozitii si va asteapta pe 9 decembrie !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor