Sefii Oltchimului o desfiinteaza pe Anja Andersen

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 08:12
4507 citiri
Sefii Oltchimului o desfiinteaza pe Anja Andersen

Esecul inregistrat in fata celor de la Itxako a declansat o adevarata tornada la Oltchim Ramnicu Valcea, sefii echipei punand-o la zid pe Anja Andersen.

Privita precum Mesia la sosirea in Romania, Anja Andersen a avut nevoie de doar 2 meciuri pentru a-si pune conducerea clubului in cap.

Dupa ce a promis ca va transforma jocul romancelor intr-unul asemanator cu cel al Barcelonei, Anja Andersen a fost lovita cu realitatea in cap, dupa infrangerea rusinoasa din Spania.

Sefii Oltchimului, care o platesc cu 250 de mii de euro pe sezon, nu au suportat rusinea si au iesit la atac prin vocea lui Ioan Gavrliescu.

"Incredibil, nu am inteles nimic. Nu am avut niciodata in viata mea un sentiment de parere de rau ca acum. Sa ai sase goluri avantaj si sa pierzi meciul, nu-mi aduc aminte sa se mai fi intamplat asa ceva in istoria Oltchimului. Va intreb eu, cine sa marcheze la noi? Un inter stanga care nu are voie sa arunce la poarta, ma refer la Neagu, si un inter dreapta improvizat, am vazut ca a trimis-o in teren pe Bese.

Asta in conditiile in care avem doi interi dreapta de meserie lasati acasa. Nu mai jucam nimic cu pivotii, i-a bulversat total. Pacat de jocul turcoiacei Ozel si a Adei Nechita, pacat de munca lor", a spus Gavrilescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

De altfel, Gavrilescu a fost lovit de pesimism si sustine ca infrangerea dramatica de sambata seara va conta decisiv in soarta calificarii.

"Sa dea Dumnezeu sa nu conteze, dar ma tem ca da. Itxako e o echipa modesta, trebuia sa castigam acolo. Acum mi-e frica si ca nu vom castiga acasa cu Krim Ljubljana", a incheiat Gavrilescu.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Anja Andersen, #Oltchim Ramnicu Valcea, #Ioan Gavrilescu , #stiri Oltchim