Detalii șocante în cazul tinerei găsite moartă în Bihor. Poliția îl caută pe principalul suspect, iubitul fetei, fost profesor la o universitate din Cluj VIDEO

Joi, 26 Mai 2022, ora 11:04
4304 citiri
Detalii șocante în cazul tinerei găsite moartă în Bihor. Poliția îl caută pe principalul suspect, iubitul fetei, fost profesor la o universitate din Cluj VIDEO

Femeia de 30 de ani dată dispărută după ce în weekend a mers în excursie la Răchițele, împreună cu iubitul ei a fost găsită moartă miercuri, 25 mai, în zona unei benzinăriei dezafectate din județul Bihor.

Aceasta avea multiple leziuni la nivelul feței, potrivit surselor din cadrul anchetei.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

Cine este prietenul tinerei

Familia victimei a anunțat poliția luni, 23 mai, sesizând că femeia a plecat în data de 21 mai cu prietenul ei spre localitatea Răchițele și niciunul nu a mai revenit.

Prietenului victimei este un arădean de 43 de ani, Bone Ferenc, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca.

Acesta a fost condamnat în luna martie 2021 (sentință care nu este definitivă) la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce și-a bătut prietena de atunci în plină stradă.

Întreaga agresiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în urma acesteia Bone Ferenc a fost concediat de la universitate.

Bărbatul este principalul suspect, iar polițiștii îl caută.

Potrivit ziarulclujean.ro, telefonul mobil al bărbatului era deschis și a fost găsit în apartamentul acestuia din Cluj-Napoca, în timpul unei percheziții.

Anchetatorii verifică acum dacă Bone Ferenc a trecut granița în Ungaria, unde a și lucrat pentru mai mult timp.

Tânăra era membră UDMR, potrivit https://www.stiridecluj.ro/social/tanara-disparuta-din-cluj-care-a-fost-gasita-moarta-era-membra-udmr-continua-sa-faci-minuni-acolo-sus-bea.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, UDMR a precizat că femeia era membră activă a partidului. Colegii o cunoșteau ca pe un om „creativ” și definit de sensibilitate.

„Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca pe un om creativ, era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!", se arată mesajul apărut pe pagina de Facebook al RMDSZ.

Citeste si:
O fetiță de 3 luni a murit după ce a fost aruncată pe geam de tatăl ei de la etajul 4
O fetiță de 3 luni a murit după ce a fost aruncată pe geam de tatăl ei de la etajul 4
O fetiță de 3 luni a fost aruncată pe geamul unui bloc de locuințe de către un bărbat de 28 de ani, luni seara, pe 4 iulie. S-a întâmplat, în jurul orei 21.00, pe strada Alba Iulia din...
Cine este autorul atacului cu șase morți și 26 de răniți comis de Ziua Americii. A tras de pe un acoperiș folosind o pușcă „puternică”
Cine este autorul atacului cu șase morți și 26 de răniți comis de Ziua Americii. A tras de pe un acoperiș folosind o pușcă „puternică”
Poliţia l-a arestat pe suspectul atacului armat care a făcut luni cel puţin şase morţi şi 26 de răniţi în cursul unei parade în apropiere de Chicago pentru ziua de 4 iulie, comentează...