OMV Petrom va scumpi de marti benzina cu 6 bani/litru

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 23:24
1176 citiri
OMV Petrom va scumpi de marti benzina cu 6 bani/litru

Compania OMV Petrom, controlata de Grupul OMV din Austria, va creste de marti pretul de referinta la benzina cu 6 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, a anuntat luni compania.

Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,49 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,87 lei/litru, in timp ce sortimentul de benzina OMV Carrera 95 va costa 4,63 lei, iar cel de OMV Carrera 100 va fi 5,29 lei/litru.

Pretul motorinelor Petrom va ramane neschimbat. Motorina OMV Alpin Diesel este 4,92 lei, litrul de motorina OMV Sprint Diesel costa 4,60 lei, iar Euro Diesel 5 este 4,38 lei/litru, in timp ce motorina Top Euro Diesel 5 costa 4,58 lei/litru.

Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie.

Petrom exploateaza in Romania rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 823 milioane barili echivalent petrol (854 milioane de barili echivalent petrol la nivel de Grup), are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 268 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#omb pret benzina, #OMV scumpire benzina , #benzinarii