Tânăra care a renunțat la jobul de vânzătoare la un magazin de bricolaj și câștigă de 50 de ori mai bine. Ce meserie și-a ales

Marti, 16 August 2022, ora 15:51
7834 citiri
Tânăra care a renunțat la jobul de vânzătoare la un magazin de bricolaj și câștigă de 50 de ori mai bine. Ce meserie și-a ales
Lexi Zielinska

Presa britanică prezintă cazul tinerei de origine poloneză Lexi Zielinska (24 de ani), o adolescentă care a renunțat să lucreze la un magazin de bricolaj, iar acum a ajuns să câștige de 50 de ori mai bine.

Conform Daily Mail, fosta angajată a companiei de bricolaj B&Q și-a schimbat jobul plictisitor în ture pentru a se lansa pe platforma erotică OnlyFans, acolo unde câștigurile sunt mult mai consistente.

Tânăra din provincia Essex obișnuia să câștige 1.100 de lire sterline pe lună, sumă care îi acoperea cu greutate chiria și facturile, ceea ce înseamnă că rareori îi mai rămâneau bani pentru a socializa sau pentru a se bucura de vacanțe.

În 2020, Lexi decis însă să facă o schimbare radicală în viața sa, înscriindu-se pe OnlyFans, site-ul pentru adulți unde conținutul erotic e urmărit de clienți contra-cost.

Potrivit sursei citate, ea a ajuns în câteva luni să câștige în mod regulat peste 40.000 de lire sterline pe lună, adică o sumă de aproape 50 de ori mai mare decât în trecut.

„Mi-am cumpărat o casă de-a dreptul și pot să merg în orice vacanță vreau. Banii au fost principala motivație pentru mine să intru în OnlyFans și nu regret cu nimic. Este corpul meu și vreau să-l folosesc pentru a câștiga cât mai mulți bani”, a declarat Lexi.

”Postez de 10 ori pe zi și petrec până la 12 ore pe zi pe telefon vorbind cu abonații”, a completat ea.

#OnlyFans, #bani, #tanara, #bricolaj , #stiri life style