Opel Cascada, decapotabila in care te simti ca intr-o limuzina

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 12:05
2751 citiri
Opel Cascada, decapotabila in care te simti ca intr-o limuzina

Opel lanseaza Cascada, un cabriolet ce reinvie traditia decapotabilelor ce dominau anii '50 si '60, dar care respecta, in acelasi timp, tehnologiile de ultima ora. Masina este adaptata oricarui anotimp, avand un acoperis special, care te protejeaza de zgomot, frig sau caldura puternica.

"Modelul va fi disponibil in Romania in vara anului 2013, iar la acest moment nu se comunica un pret. Unul dintre cele mai relevante detalii cu privire la model este aspectul sau elegant, dar sportiv, precum si faptul ca soferul si pasagerii din fata se pot bucura de experienta rularii cu acoperisul premium din material textil coborat, actionat prin apasarea unui buton in doar 17 secunde, la viteze de pana la 50 de kilometri la ora", a declarat Malina Dragu, reprezentant Opel Romania, pentru Business24.

Acoperisul, realizat dintr-un material folosit pentru cele mai prestigioase modele cabriolet premium, are un strat special din poliester intre invelisul exterior si capitonajul de interior, oferind o izolatie fonica si termica de calitate, spun oficialii marcii.

Citeste mai multe despre Opel Cascada, decapotabila in care te simti ca intr-o limuzina pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Opel Cascada, #lansare Opel Cascada, #caracteristici Opel Cascada , #lansare
Comentarii
Poza VisOnAir
VisOnAir
rank 4
Marca Opel este accesibila datorita