Opel a prezentat Antara facelift

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 13:34
1453 citiri
Opel a prezentat Antara facelift

Nemtii de la Opel i-au aplicat un facelift lui Antara. Modelul a primit modificari atat la exterior, cat si la interior, iar motorizarile au fost optimizate.

Opel a prezentat versiunea facelift a lui Antara. Crossoverul din Ruesselsheim a urmat drumul "fratelui" Captiva, care a primit un facelift la Salonul Auto de la Paris. In cazul lui Antara, modificarile sunt aplicate atat la nivelul interiorului, cat si la nivelul exteriorului, iar gama de motorizari a primit si ea o improspatare.

Toate motorizarile respecta acum norma de mediu Euro 5 si ofera un consum de carburant mai scazut si performante sporite. Cele doua transmisii oferite beneficiaza si ele de modificari care imbunatatesc atat eficienta, cat si dinamica.

Gama Antara are un nou propulsor - 2.2 CDTI, care este oferit in doua versiuni de putere. Versiunea de 163 CP ofera 36 CP in plus fata de predecesorul sau, in timp ce unitatea de 184 CP isi surclaseaza predecesorul cu 34 CP.

Atat versiunea cu tractiune fata, cat si versiunea cu tractiune integrala a lui Antara poate fi comandata alaturi de motorul diesel de 2.2 litri si 163 CP, iar clientii pot opta fie pentru transmisia manuala cu sase trepte, fie pentru transmisia automata cu sase rapoarte. In cazul motorului diesel de 184 CP, Opel ofera propulsorul cu ambele transmisii dar numai in versiunea cu tractiune integrala.

Motorizarea pe benzina din gama Antara ramane o unitate aspirata, cu patru cilindri in line, care are o cilindree de 2.4 litri. Motorul ofera 30 CP in plus fata de precedesorul sau, totalizand 170 CP. Unitatea este oferita atat cu tractiune integrala, cat si cu tractiune fata, iar clientii pot opta fie pentru o cutie de viteze automata, fie pentru o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Toate motorizarile beneficiaza de distributie variabila si respecta norma de mediu Euro 5.

Modificarile la nivelul exteriorului sunt concretizate de o noua bara de protectie fata, o bara de protectie spate redesenata, proiectoare noi, jante de aliaj cu un model diferit, o grila fata schimbata si blocuri optice redesenate. Interiorul a primit o noua consola centrala, un panou de instrumente optimizat si un sistem de iluminare imbunatatit.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#Opel Antara facelift, #modele noi Opel , #modele