Noul Opel Astra revine cu 3 clipuri de prezentare (Video)

Joi, 18 Iunie 2009, ora 21:51
1554 citiri
Noul Opel Astra revine cu 3 clipuri de prezentare (Video)

Opel pregateste publicul de lansarea noii generatii Astra cu un nou set de video-uri, care urmaresc in detaliu modelul pe strada si in studio.

Opel a publicat si primul video care dezvaluie interiorul noii generatii Astra. Modelul compact va fi dezvaluit live in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Hatchback-ul popular imprumuta liniile de design promovate de fratele mai mare Insignia si isi propune sa se ridice la nivelul calitatii oferite de acesta.

Habitaclul beneficiaza de mai multe materiale din plastic, texturate, la nivelul panourilor portierei si a plansei de bord, combinate cu insertii cromate. Opel a pregatit si un set de scaune sport, pentru versiunile superioare, dar si un sistem de reglare in inaltime care ii permite soferului sa isi inalte pozitia la volan cu 65 de mm.

Bazandu-se pe o serie de studii riguroase, care au analizat o lista cu cele mai des intalnite obiecte in habitaclul unui automobil, inginerii germani au gandit o multime de spatii de depozitare: suport pentru ochelari, "buzunare" largi in portiere, spatiu pentru monezi si chiar un suport pentru trei perechi de pantofi, care culiseaza sub scaunul pasagerului. Pentru pasagerii din spate, Opel a instalat o priza auxiliara de 12V, un suport pentru pahare si a gandit suficient spatiu pentru picioare.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#noul opel astra, #clipuri prezentare , #Opel Astra