Opel a produs un milion de Meriva

Sambata, 18 Iulie 2009, ora 12:45
531 citiri
Opel a produs un milion de Meriva

Opel a anuntat oficial productia exemplarului Meriva cu numarul un milion, la uzina spaniola din Zaragoza. Recordul vine la 6 ani de la debutul pe piata al modelului.

Desi criza inca isi mai face simtita prezenta iar desprinderea de GM nu s-a realizat, Opel are si motive de sarbatoare. Constructorul german a anuntat ca uzina sa din Zaragoza, Spania, a reusit sa dea nastere exemplarului Meriva cu numarul un milion.

Cifra record a fost atinsa ieri, dupa ce un exemplar Meriva Ecoflex, echipat cu propulsorul de 1.3 litri CDTI, a iesit de pe linia de productie. Existent pe piata inca din 2003, MPV-ul Opel a reusit sa atraga de partea sa un numar de clienti atat de mare multumita sistemului FlexSpace, de reconfigurare a interiorului pentru o capacitate maxima de incarcare.

Alain Visser, vicepresedintele Opel, a declarat ca "Meriva a fost iubita de clientii de toate varstele, singuri sau cu familie, nu numai pentru versatilitate si functiile practice ci si pentru fiabilitate. Drept dovada este distinctia "Best Quality", acordata de consultantii germani independenti TUV."

Actuala generatie a modelului Meriva va fi inlocuita anul urmator de un model complet nou, surprins deja in timpul testelor. Desi nu exista momentan prea multe detalii, MPV-ul german este asteptat sa introduca un sistem FlexDoor, care sa usureze incarcarea accesoriilor in portbagaj.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Opel Meriva, #un milion Meriva , #stiri Opel