Celebritati care s-au transformat dupa ce au devenit cunoscute: Le-ai fi recunoscut? (Galerie foto)

Luni, 30 Martie 2015, ora 06:56
8745 citiri
Celebritati care s-au transformat dupa ce au devenit cunoscute: Le-ai fi recunoscut? (Galerie foto)
Foto: The Richest

Drumul catre celebritate este lung si anevoios in cazul unora, in timp ce altii devin vedete peste noapte. Inainte sa cunoasca lumea plina de reflectoare si camere de filmat starurile au fost oameni simpli, cu infatisari normale.

In cazul multor vedete odata cu celebritatea a venit si schimbarea de look, iar daca privesti fotografiile cu ele inainte de a pasi in aceata lume aproape ca nu le recunosti, dupa cum arata pozele postate de The Richest.

Multe celebritati apeleaza la chirurgia estetica, dar parca Adrienne Maloof a uitat sa spuna stop atunci cand trebuia. Poate acest lucru s-a intamplat pentru ca ea a fost casatorita cu renumitul chirurg plastician Paul Nassif, asa ca nu si-a facut niciodata probleme in privinta banilor pentru interventii.

Foto: Richest

Defecte fizice care i-au ajutat sa devina celebri (Galerie foto + Video)

Inainte de a fi Katy Perry, artista era Katy Hudson, o fata credincioasa crescuta de parinti penticostali, Maurice Keith Hudson si Mary Christine Perry. In 2001, ea a lansat albumul gospel "Katy Hudson", care nu a avut deloc succes, vanzandu-se doar 200 de exemplare. Cand a renuntat la muzica crestineasca a renuntat si la imaginea inocenta.

Foto: The Richest

Jonah Hill a jucat in "Superbad" si "Get Him To Greek", dar succesul l-a obtinut abia cu "Moneyball". Rolul a fost atat de bun incat a fost nominalizat la Oscar pentru "cel mai bun actor in rol secundar".

El a avut mereu probleme cu greutatea, dar nu s-a hotarat sa faca ceva in acest sens pana cand Brad Pitt, cu care a jucat in "Moneyball", l-a sfatuit sa ia in serios acest lucru. Astfel, actorul a slabit peste 18 kilograme cu o dieta cu sushi, mult sport si dupa ce a renuntat la bere.

Foto: The Richest

5 celebritati care au cunoscut faima din intamplare (Galerie foto)

Inainte de a se casatori cu Joel Madden si sa devina mama a doi copii, Nicole Richie a fost cunoscuta drept cea mai buna prietena a lui Paris Hilton, dupa ce au aparut impreuna in cinci sezoane din "The Simple Life". Acum are propriile linii de imbracaminte si acesorii si a slabit si foarte mult, lucru care i-a oferit o cu totul alta imagine.

Foto: The Richest

Kylie Jenner, cea mai tanara dintre surorile din familia Kardashian, avea doar zece ani cand a inceput celebrul reality show, Keeping Up With The Kardashians. Acum are 17 ani si deja a atras atentia presei datorita relatiei cu rapperul Tyga. Anii au trecut, iar Kylie pare din ce in ce mai mult ca o imita pe Kim Kardashian in privinta look-ului.

Foto: Super Star Plastic Surgery

Jennifer Grey a fost una dintre celebritatile emblematice din anii '80. "Ferris Bueller's Day Off" si apoi "Dirty Dancing" au facut-o cunoscuta. La inceputul anilor '90, actrita si-a facut doua operatii estetice la nas, a doua fiind necesara pentru a o corecta pe prima, care au transformat-o radical. Chiar ea glumea spunand ca "Am intrat in sala de operatii o celebritate si am iesit o anonima".

Foto: Fans Share

Luptele celebritatilor cu kilogramele (Galerie foto)

Cine nu o cunoaste pe Oprah? Dar o recunostea cineva inainte sa devina una dintre cele mai cunoscute si apreciate femei din televiziune? Ca sa nu mai spunem una dintre cele mai bogate femei ale lumii.

Ea s-a nascut in Mississippi si a fost crescuta de bunica sa Hattie Mae (Presley) Lee in saracie. La varsta de sase ani s-a mutat cu mama sa, iar in adolescenta a ajuns sa locuiasca cu tatal sau. In anii '80 a ajuns sa fie gazda unui show realizat in Chicago, care apoi a devenit cunoscut in intreaga lume.

Foto: The Richest

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#schimbari radicale look, #schimbari look celebritati, #look celebritati lansare , #stiri Oprah