Înapoi la listarea arhivei

11 August 2011 - Cetateanul austriac anchetat pentru dare de mita, a fost arestat pentru 10 zile

Judecatorii Tribunalului Bihor au emis, miercuri seara, mandat de arestare pentru 10 zile pe numele cetateanului austriac Horvath Gerhard, sub acuzatia de dare de mita.

11 August 2011 - Podul peste linia ferata din strada Theodor Nes va redeschis pe 15 septembrie

Reabilitarea podului peste calea ferata care leaga strazile Theodor Nes si Bihorului va fi finalizata potrivit graficului.

11 August 2011 - Primarul Bachus: Edilul sef de Olcea, Flore Bocse, anchetat pentru ca a condus baut masina de serviciu

Daca prin alte parti din tara s-au inmultit scandalurile provocate de odraslele politicienilor, in Bihor au inceput sa intre in gura lumii alesii insisi. I s-a intamplat, recent, si prim-gospodarului

11 August 2011 - Copii mici, deblocati de pompieri

Doi copii, cu varsta de un an, respectiv trei ani, au fost salvati marti dupa-amiaza de catre pompierii desa Detasamentul 2 Oradea.

11 August 2011 - Luceafarul a pierdut amicalul cu Poli, de la Timisoara, cu 2-0

Echipa oradeana de fotbal Luceafarul a disputat miercuri seara la Timisoara un joc amical in compania formatiei locale Poli, recent retrogradata in esalonul secund, datorita neacordarii licentei de

11 August 2011 - Invata limba germana in numai zece zile, la Scoala lingvistica de vara

Tinerii si adolescentii din Oradea au ocazia de participa timp de 10 zile la un curs estival de limba germana. "Manifestarea are loc la la initiativa Facultatii de Litere din cadrul Universitatii

11 August 2011 - FC Bihor a pierdut meciul "vedeta" din Italia, cu 4-2, in fata formatiei Bologna

FC Bihor si-a incheiat miercuri cantonamentul din Italia, de la Brescia, odata cu disputarea jocului amical sustinut in compaia formatiei de serie A Bologna.

11 August 2011 - Sute de oradeni reimproprietariti cu terenurile luate abuziv inainte de 1989

La mai bine de douazeci de ani de la aparitia legii fondului funciar,o buna parte dintre familiile oradene au reintrat in posesia terenurilor mostenite.