Înapoi la listarea arhivei

01 Mai 2012 - Cseke il ataca pe Bolojan: Prima victima a campaniei este Centrul Oncologic, unde Selina are intarzieri. Carp: Nu-i adevarat!

Oradea sanatoasa

01 Mai 2012 - Voleibalistii de la LPS Bihorul vor disputa barajul de promovare la Simleu

Turneul final de promovare in Divizia A1 la volei masculin, acolo unde este calificata deja echipa oradeana LPS Bihorul, va avea loc la Simleul Silvaniei, in perioada 18-20 mai.

01 Mai 2012 - Mama ucisa de fiica bolnava

O femeie de 34 de ani din Sanicolau Roman, suferinda de schizofrenie paranoida, cu antecedente de violenta, si-a ucis propria mama.

01 Mai 2012 - Vacanta cu adrenalina pe Crisurile din Bihor, in plin sezon estival

Aventurile acvatice sunt la mare cautare in aceasta perioada. Kayakingul, raftingul si canoeingul fac sa creasca adrenalina. Judetul nostru are rauri care permit practicarea acestor sporturi

01 Mai 2012 - Finu' Grecu vrea la Primarie!

Campania electorala suceste mintile. In foame de voturi si de influenta, partidele n-au niciun scrupul in a-si promova candidati patati, daca nu dubiosi de-a dreptul.

01 Mai 2012 - Debuteaza cel de-al doilea turneu final in Superliga de polo

Campionatul Superligii Nationale continua in aceasta saptamana cu meciurile din cadrul celui de-al doilea turneu final, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 1-3 mai.

01 Mai 2012 - Scandalos! Vatman batut de un huligan la capatul liniei Nufarul

Vatmanul oradean S.I., in vasta de 42 de ani, a fost batut miercuri seara la capatul liniei Nufarul de catre un tanar a carei identitate a ramas necunoscuta.

01 Mai 2012 - Frontieristii, atenti de 1 Mai

Pentru fluidizarea traficului si reducerea timpului de asteptare la trecerea frontierei, in vacanta de 1 Mai, frontieristii au suplimentat personalul de control a documentelor, au marit numarul