Înapoi la listarea arhivei

18 Iunie 2012 - Masina blestemata? Audi-ul care a provocat carnagiul de la Sacadat a mai fost implicat intr-un accident horror, in iarna (VIDEO)

Coincidenta stranie in jurul teribilului accident petrecut joi, in Sacadat.

18 Iunie 2012 - Avocatul care a batut la Portile Paradisului

Cunoscutul avocat Pascu Balaci isi lanseaza luni, de la ora 19:00, in sala festiva a Baroului Bihor, volumul "O calatorie in Italia".

18 Iunie 2012 - Locuri de munca vacante in Bihor

271 de locuri de munca sunt disponibile in prezent la AJOFM Bihor.

18 Iunie 2012 - Traficant de persoane, trimis in judecata

Un traficant de persoane, a fost trimis in judecata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Oradea sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea.

18 Iunie 2012 - Animal, pericol public: Motociclist in stare foarte grava, dupa ce a incercat sa evite... un porc

Un bihorean in varsta de 59 de ani, din Valea lui Mihai, se zbate intre viata si moarte la spital, dupa ce a incercat sa evite un porc lasat liber pe ulita, in centrul comunei Otomani, si a cazut.

18 Iunie 2012 - Trei juniori de la FC Bihor, convocati la loturile nationale

In vederea actiunii loturilor nationale de fotbal juniori a Romaniei de la sfarsitul acestei luni, trei jucatori ai clubului FC Bihor au fost convocati la echipele reprezentative U16 si U17.

18 Iunie 2012 - Concert de opera la Teatru Regina Maria Oradea

Sambata, de la ora 19:30 are loc, la Teatrul Regina Maria din Oradea, concertul extraordinar pe care il vor sustine tenorul Alexandru Badea si soprana Elena Dediu, voci cunoscute pe marile scene

18 Iunie 2012 - Scandal la Hanil Electronics! Angajatii protesteaza pentru ca nu li se permite accesul in fabrica

Angajatii firmei Hanil Electronics, din comuna bihoreana Biharia, protesteaza la aceasta ora. Ei sustin ca nu sunt lasati sa intre in fabrica, portile fabricii fiind inchise.

18 Iunie 2012 - Cadavru carbonizat, neidentificat

Cadavrul carbonizat al unui barbat neidentificat a fost gasit saptamana trecuta, intamplator, pe camp, de catre un bihorean iesit sa coasa iarba pe un drum din apropiere de Ortiteag.