Înapoi la listarea arhivei

06 Ianuarie 2014 - Hotii de lemne au dat iama in Padis: 10 camioane cu brad furate intre Sarbatori, dar politistii n-au vazut nimic! (FOTO)

Hotii de lemne au dat iama in padurile de pe platoul Padis in perioada Sarbatorilor, de unde au plecat cu aproape 100 metri cubi de busteni de brad dintr-o padure situata la o aruncatura de bat de

06 Ianuarie 2014 - Muzica de An Nou: Melomanii oradeni sunt invitati sa inceapa anul la Filarmonica

Dupa ce au petrecut de Craciun si Revelion mai mult ca sigur cu altfel de muzica, oradenii pot sa-si inceapa Noul An in ritmuri de vals, polca ori mars.

06 Ianuarie 2014 - Peste 37.000 de obiecte pirotehnice interzise au fost confiscate in preajma Anului nou

Peste 37.000 de petarde, pocnitori sau artificii, produse pirotehnice interzise la detinere si comercializare, au fost confiscate de politistii bihoreni in urma unor actiuni desfasurate in preajma

06 Ianuarie 2014 - Sfanta imbulzeala: Peste 500 de credinciosi s-au inghesuit sa ia apa sfintita de la Biserica cu Luna (FOTO/VIDEO)

In absenta gerului Bobotezii, atmosfera sarbatorii de Botezul Domnului a fost data anul acesta de traditionala imbulzeala la agheasma.

06 Ianuarie 2014 - Inceput de an cu ghinion: o cabana din Vadu Crisului si un restaurant din Bors, in flacari

Primele zile din 2014 au fost paguboase pentru doi patroni bihoreni. Potrivit unei informari a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana remisa luni, acoperisul unei cabane din Vadu Crisului

06 Ianuarie 2014 - Peste 500 de vitezomani prinsi de politisti pe sosele din Bihor in perioada Anului Nou

Purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu a anuntat, luni, ca peste 500 de vitezomani au fost prinsi incalcand Codul Rutier pe sosele din Bihor in perioada Anului Nou.

06 Ianuarie 2014 - Prinsi la furat de carbune in Marghita

Sambata, in jurul orei 9:30, agentii de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiul Marghita l-au prins in flagrant pe localnicul E.V.A.(41 ani), in timp ce sustragea dintr-un vagon din statia C

06 Ianuarie 2014 - Domnia se plateste! Oradenii de pe 123 de strazi vor plati impozite chiar si de doua ori mai mari

Sa se incaseze mai mult, dar sa nu se majoreze nimic! Desi municipalitatea va mentine anul acesta impozitarea la acelasi nivel ca anul trecut, oradenii vor datora mai mult bugetului local.

06 Ianuarie 2014 - APM Bihor: OK prospectiunilor seismice

Firma maghiara Acoustic Geophysical Services (AGS), cea care face prospecteaza subteranul Bihorului in cautare de hidrocarburi, pentru sarbii de la NIS Petrol, a trecut de etapa autorizatiei de mediu

06 Ianuarie 2014 - Modificari in fiscalitatea locala, in 2014

Principalele cresteri in fiscalitatea locala in acest an tin de inflatie si de majorarea aplicata terenurilor agricole.

06 Ianuarie 2014 - Gala Top branduri bihorene

Participantii vor primii premii si vor avea parte de surprize alese.

06 Ianuarie 2014 - Oradeni la Revelionul Artistilor

David Ciente, oradeanul care s/a bautut pentru Eurovision 2013 alaturi de colegii din Electric Fence si cantaretul country Marian Filip participa la Revelionul Artistilor.

06 Ianuarie 2014 - Oradenii au dominat primul concurs de tenis de masa din 2014

Clubul Sportiv Tibclau si Era Shopping Park au organizat primul concurs de tenis de masa din acest an, dotat cu "Cupa Revelionului".

06 Ianuarie 2014 - Regulament la "Grivei": adoptati in 14 zile sau eutanasiati

Prima dezbatere publica de la Primarie, din acest an, pune in discutie regulamentele pentru maidanezi si pentru cainii cu stapan.