Înapoi la listarea arhivei

01 Septembrie 2014 - Ioan Mang: PSD nu vrea sa racoleze primari

Guvernul nu face altceva decat 'sa limpezeasca apele' cu ordonanta privind migratia politica, iar PSD nu are intentia sa racoleze alesi locali, a sustinut luni liderul PSD Bihor, Ioan Mang, intr-o

01 Septembrie 2014 - A XIX-a editie a Zilelor orasului Stei

Mai multe evenimente cultural-artistice au marcat in acest an festivitatile desfasurate cu ocazia Zilelor orasului Stei.

01 Septembrie 2014 - Elena Udrea vine in campanie in Bihor

Incep vizitele electorale. Candidata desemnata de Partidul Miscarea Populara la presedintia Romaniei, Elena Udrea, va ajunge, luni, in Bihor.

01 Septembrie 2014 - Targul fermierilor bihoreni

Concertul sustinut de indragitul interpret Aurel Tamas i-a incantat pe cei prezenti la targ.

01 Septembrie 2014 - Concurs de atelaje

Targul Agro Bihor a gazduit, sambata, si o competitie de atelaje cu doi cai, in proba de obstacole - Cupa Agro Bihor, aflata la a treia editie.

01 Septembrie 2014 - Primaria asteapta dupa actele asociatiilor pentru anvelopari

Asociatiile de proprietari sunt asteptate sa vina cu actele necesare, pentru obtinerea finantarii.

01 Septembrie 2014 - Contoarele de energie termica vor putea fi citite de la distanta

Implementarea unui sistem modern, aprobat de Consiliul Local, va permite citirea automata, de la distanta, a contoarelor.

01 Septembrie 2014 - Elena Udrea, in vizita la Baile Felix

Elena Udrea, presedinta Partidului Miscarea Populara, candidata la functia de presedinte al Romaniei, se va afla in vizita la Oradea si Baile Felix.

01 Septembrie 2014 - BACALAUREAT DE TOAMNA 2014. Vezi notele obtinute de candidatii bihoreni

Au fost afisate rezultatele inainte de contestatii in cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2014. Notele obtinute de candidatii bihoreni pot fi vazute AICI.

01 Septembrie 2014 - Termo-reanimarea: Ce presupune planul de reorganizare a Electrocentrale, aprobat de consilierii locali

La aproape un an de la intrarea in insolventa, Electocentrale Oradea are un plan de reorganizare care, cel putin la prima vedere, poate fi considerat avantajos pentru oras.

01 Septembrie 2014 - NUNTA ANULUI Olivia Micula, fiica milionarului Ioan Micula, s-a casatorit. A purtat o rochie semnata de Vera Wang, celebra pentru rochiile de mireasa

Emotii mari pentru milionarul Ioan Micula. Fiica sa, Olivia Micula s-a casatorit, sute de invitati, printre care si membri ai casei regale din Suedia, luand parte la eveniment.

01 Septembrie 2014 - DN 76, decedat 2014

"In momentul de fata, de abia mai putem sa circulam pe acest drum de importanta vitala. Noi, organizatorii protestului, si toti cei care adera la opinia noastram il consideram drum decedat."

01 Septembrie 2014 - La poalele Muntilor Apuseni, distractie si muzica pe masura - Zilele orasului Stei au ajuns la editia a XIX-a

Sambata si duminica, 30-31 august, orasul de la poalele Muntilor Apuseni a imbracat straie de sarbatoare, in care distractia si muzica au fost pe masura celor care au ,,invadat'' pur si simplu piata

01 Septembrie 2014 - CS Osorhei si CSC Sanmartin debuteaza in noua editie a Ligii a III-a

In acest sfarsit da saptamana se da startul in noua editie a campionatului Ligii a III-a la fotbal. Astfel, cele doua echipe bihorene din aceasta competitie, CS Osorhei si CSC Sanmartin isi vor