Înapoi la listarea arhivei

22 Septembrie 2018 - Monologuri si lectii de bune maniere la FITO

Duminca a inceput editia a sasea a Festivalului International de Teatru Oradea, organizat de Teatrul "Regina Maria", in parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor, Primaria Municipiului Oradea, Fundatia

22 Septembrie 2018 - Adio, Champions League! Baschetbalistii de la CSM CSU Oradea au pierdut si meciul de acasa cu campioana Finlandei (FOTO)

Campioana Romaniei la baschet, CSM CSU Oradea, nu a reusit sa treaca de primul tur preliminar pentru calificarea in grupele Basketball Champions League.

22 Septembrie 2018 - Luceafarul s-a impus cu 1-0 in fata liderului clasamentului, printr-un gol marcat pe final

Fotbalistii de la Luceafarul Oradea au obtinut sambata o victorie importanta in cadrul etapei a opta a campionatului Ligii a II-a. Desi au avut un meci dificil, bihorenii au invins pe teren propriu

22 Septembrie 2018 - O seara de jazz si poezie, la Moszkva

Oradenii sunt invitati la o seara de jazz si poezie, duminica, de la ora 20, la Moszkva Cafe. Invitati vor fi Pumn de Tarana, un rapper roman stabilit in Austria, alaturi de octetul de jazz SEPP.

22 Septembrie 2018 - 140 de ani de la inaugurarea Sinagogii Sion vor fi sarbatoriti printr-un cafe-concert

Oradenii sunt invitati, luni, la un cafe-concert organizat cu ocazia aniversarii a 140 de ani de la deschiderea Sinagogii Sion (1878) si cu ocazia unei sarbatori importante a ritului mozaic:

22 Septembrie 2018 - Saptamana Europeana a Mobilitatii sarbatorita pe doua roti

Familii cu copii, adolescenti, tineri sau pensionari, cu totii au dat curs invitatiei de a face o plimbare pe bicicleta si de a trage un semnal de alarma asupra poluarii cauzate de autovehicule,

22 Septembrie 2018 - Cod galben de vreme severa imediata in Oradea si Bihor

Potrivit ANM, se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului de scurta durata, averse care vor cumula 15...20 l/mp si grindina de mici dimensiuni.