Dezvaluirile dezastrului de la City Insurance: care sunt motivele oficiale pentru care compania de asigurari a dat faliment?

Luni, 04 Iulie 2022, ora 12:22
54 citiri
Falimentul City Insurance, cel mai mare asigurator din piata, care domina segmentul RCA cu o cota de piata de 43%, incepe sa prinda un nou contur. Compania a vandut polite sub tariful notificat pentru a-si creste semnificativ cota de piata, nu a recuperat creantele de la reasiguratori, nu a platit daunele la timp, ceea ce a dus la penalitati si cheltuieli de executare, a achitat dobanzi pentru anumite imprumuturi de la actionarul majoritar si de la o companie straina, imprumuturi care nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.