INTERVIU IN EXCLUSIVITATE: Dan Iliescu, fondator formatia Timpuri Noi: "Am pornit trupa Timpuri Noi pentru ca aveam ceva de spus"

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 15:35
98 citiri
Cei care mergeau la concertele lor inca de dinainte de '89 au venit cu bucurie si nostalgie sa reasculte piesele "Perfect", "Tanta", "Adeline", "Fuga prin porumb" sau "Becule", dar si curiosi de noul album, "Moldova Mon Amour", care va fi lansat pe piata la sfarsitul acestei luni. Dupa aproape doua ore de concert, Dan Iliescu ne-a acordat un interviu in exclusivitate.

- Ce v-a dat impulsul de a porni formatia Timpuri Noi ca formatie de atitudine, constienti fiind ca veti deranja cenzura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.