Lectia lui Kate: Indragostita de Oradea, americanca Kaitlyn Bloom s-a mutat aici si aduna voluntar gunoaiele aruncate prin oras (FOTO)

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 19:41
68 citiri
Uneori nu suntem multumiti de orasul in care traim. Ambuteiajele, santierele, galagia, praful sau gunoaiele aruncate inconstient ne strica ziua si tot ce ne-am dori intr-un asemenea moment este sa traim altundeva.

Oradenii care cred asta ar fi rapid contrazisi de Kaitlyn Bloom, o tanara din SUA care s-a mutat in Oradea pentru ca a fost impresionata de oras si de oamenii calzi de aici. A observat insa si ca unii locuitori sunt nepasatori si arunca mizerii pe unde apuca. De aceea s-a decis sa ia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.