Lista statelor din zonele rosie, galbena si verde, actualizata. Ce trebuie sa prezinte cei care vin in Romania pentru a nu intra in carantina

Sambata, 15 Mai 2021, ora 07:33
321 citiri
Astfel, conform noii Hotarari, regulile in ceea ce priveste carantina pentru o perioada de 14 zile, pentru cei care vin din zona galbena s-au schimbat.

Concret, persoanele care vin in Romania dintr-o zona aflata pe "lista galbena" vor trebui sa prezinte un test COVID negativ sau sa fie vaccinati, astfel masura carantinarii pentru o perioada de 14 zile fiind eliminata.

Pentru cei care vin in tara si se afla intr-o "zona rosie", CNSU a precizat ca acestia vor trebui obligatoriu sa fie vaccinati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.