Povestea continua: Piesa de teatru care evoca istoria Scolii Gimnaziale "Oltea Doamna", jucata de elevi in fata colegilor lor (FOTO)

Sambata, 23 Noiembrie 2019, ora 14:32
48 citiri
Elevii Scolii Gimnaziale "Oltea Doamna" au avut parte de o zi de vineri diferita. La Filarmonica din Oradea, ei au urmarit spectacolul de teatru "Povestea noastra, povestea Oltea", care evoca momente din istoria scolii si in care actori sunt chiar colegii lor.

Spectacolul a fost scris de profesoara Cristina Baran, cu prilejul Centenarului Oltea Doamna, si pus in scena printr-o colaborare cu actorii Teatrului Regina Maria - Trupa Arcadia (Gabriela Codrea, Andrei Gijulete, Ioana Moldovan, Calita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.