Prietenii naturii: Zeci de copii bihoreni din familii sarmane participa la o tabara in care afla cum sa convietuiasca in armonie cu natura (FOTO)

Marti, 11 August 2020, ora 18:04
21 citiri
Pentru a deveni adulti responsabili nu doar fata de societate, ci si fata de mediul inconjurator, 60 de copii si tineri din Bihor au fost selectati in tabara "Prietenii naturii", organizata de asociatia Catunul Verde.

Din cauza pandemiei, participantii nu au putut merge intr-o tabara clasica, organizatorii preferand sa evite riscul unor infectari. Asadar, anul acesta tabara este organizata ca un program de zi: timp de o saptamana, opt ore pe zi, copiii se intalnesc cu animatorii voluntari si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.