Un barbat a fost gasit spanzurat in casa, in Arad. Jandarmii au intervenit pentru ca echipajele de salvatori sa ajunga la victima

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 18:22
87 citiri
Aceasta a sunat la 112 si a solicitat ajutorul autoritatilor pentru a intra in casa barbatului, situata pe strada Postavului, colt cu Mucius Scaevola, din Arad. Femeia a precizat ca de vineri nu mai stie nimic de barbat.

La fata locului a sosit un echipaj de descarcerare, dar si unul de prim ajutor din cadrul SMURD si doua autospeciale de la Politie si Jandarmerie.

Pentru ca echipajele de descarcerare si SMURD sa poata ajunge la victima care se afla in casa, au avut nevoie de ajutorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.