Zece decese de COVID, inregistrate in ultimele 24 de ore in Bihor. Oradea a fost depasita de Sanmartin si Gepiu si a coborat pe locul 3 in topul incidentei

Sambata, 10 Aprilie 2021, ora 11:27
74 citiri
Astfel, in ultimele 24 de ore au fost diagnosticati pozitiv la coronavirus 140 de bihoreni, din 762 de teste efectuate, rata de pozitivare a testelor fiind de 18,3%.

In acest moment, potrivit datelor furnizate de catre DSP Bihor sunt active in judet 1.999 de cazuri coronavirus. In sectiile de ATI ale spitalelor bihorene sunt internati 51 de pacienti, in stare grava.

De vineri si pana sambata la nivelul judetului Bihor au fost inregistrate zece decese la pacienti infectati COVID-19. Pe de alta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.