Irina Bara, campioana la turneul WTA de la Montevideo! Bihoreanca si partenera ei din Georgia, la al patrulea trofeu din 2021

Duminica, 21 Noiembrie 2021, ora 12:02
22 citiri
Vesti bune din Uruguay: tenismena bihoreanca Irina Bara (26 de ani, 96 WTA dublu) si sportiva georgiana Ekaterine Gorgodze (29 de ani, 69 WTA dublu) au castigat al patrulea trofeu din acest an, in circuitul de dublu.

Cele doua au trecut in ultimul act de cuplul Carolina Alves (Brazilia) si Marina Bassols Ribera (Spania), dupa ce s-au impus in doua seturi, 6-4, 6-3, intr-o ora si 18 minute.

Campioanele de la Montevideo au fost favorite, dar au inceput slab primul set, iar adversarule conduceau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.