Vezi cele mai bune oferte ale operatorilor de telefonie mobila

Joi, 24 Martie 2011, ora 07:19
10738 citiri
Vezi cele mai bune oferte ale operatorilor de telefonie mobila
Foto: Arhiva

In batalia pentru clienti, in care portarea este o solutie foarte la indemana acestora, operatorii de telefonie mobila de pe piata locala scot la mezat cele mai noi oferte de abonamente si telefoane.

Cu o rata de penetrare a telefoanelor mobile de 130% (28-29 de milioane de telefoane in Romania, pentru 22 de milioane de cetateni), Orange, Vodafone si Cosmote vor sa-si pastreze clientii fideli si sa-si atraga in portofoliu unii noi.

Ziare.com iti prezinta cele mai noi oferte, atat la abonamente, cat si la telefoane, prin care aceste companii vor sa atraga clienti.

De exemplu, cei de la Orange au lansat un abonament nou, numit Flamingo, in editie limitata (oferta valabila pana la 31 mai), care te ajuta sa tii legatura cu rudele din strainatate. Abonamentul vine in doua variante, de 10 si 15 euro.

La abonamentul Flamingo 10 ai 100 minute nationale si internationale catre mobil, 200 minute nationale si internationale catre fix si 1.000 minute in retea. In schimb, Flamingo 15 vine cu 150 minute catre mobil national si international, 300 minute catre fix national si international si 1.200 minute in retea.

Mai mult, cei de la Orange ofera, in anumite conditii, un discount de 20% pentru abonamentele Delfin, care au un pret ce incepe de la 4,17 euro pe luna, si Pantera, care costa de la 8,33 euro lunar.

Pe langa reducerea la abonamente, liderul pietei vine si cu oferte tentante in materie de telefoane. De exemplu, poti alege un Sony Ericsson X8 la un pret incepand de la 49 de euro si pana la 204,60 de euro, in functie de tipul de abonament.

Sony Ericsson X8 este unul dintre cele mai noi smartphone-uri din seria Xperia. Terminalul include Timescape, pentru accesul usor la retelele sociale, si vine cu sistemul de operare Android 1.6 (una dintre cele mai vechi versiuni ale sistemului de operare). X8 are un ecran de 3 inchi si toate cele patru colturi pot fi personalizate pentru a accesa cele mai utilizate functii. Telefonul are un procesor care functioneaza la o frecventa de 600Mhz si suport Wi-Fi.

La un pret special puteti lua si modelul Sony Ericsson W100, care porneste de la 29 de euro si ajunge pana la 90,52 euro, tot in functie de abonament. Telefonul este dotat cu RadioFM cu RDS (Radio Display System) si un slot pentru card microSD care permite extinderea capacitatii de stocare pana la 16 GB. In plus, el are un slot miniUSB, jack stereo de 3.5.mm, bluetooth stereo, player Walkman si functie Clear Audio.

Compania Vodafone este si ea in competitia telefoanelor la oferta si vine pe piata cu mai multe modele la preturi speciale, la conectare. De exemplu, puteti lua gratis telefonul Samsung C3200 Monte Black-Orange, la activarea abonamentului Vodafone Complet 500 (cu un cost de 7,28 euro pe luna, in care aveti 50 de minute nationale, 500 de minute in retea si bonus 5.000 de minute in retea), sau Samsung Galaxy 550 Black, cu abonament Vodafone Complet 500 Internet pe mobil.

Tot de la Vodafone, puteti cumpara si telefonul Nokia C3 Grey, pe care il puteti cumpara cu 49 de euro, tot la activarea Vodafone Complet 500. Nokia C3 este primul din aceasta serie, cu o tastatura completa QWERTY. Modelul dispune de un display de 2.4 inchi QVGA, Wi-Fi, aplicatiile Ovi. Mai are si o camera foto/video de 2 MP si suport pentru card microSD.

La oferta mai sunt si telefoanele Samsung C3300, care costa 9 euro, Nokia 2730 Classic, pe care il gasiti la un pret de 19 euro, si Samsung Chat, care este vandut cu 29 de euro (toate la activare Vodafone Complet 500). Oferta este valabila in perioada 5 martie - 3 aprilie 2011.

Cei de la Cosmote te invita sa iei cu tine aplicatiile Windows preferate achizionand, la abonament, telefonul Samsung C6625. Modelul este un smarphone business, perfect pentru email si messaging, dotat cu tastatura QWERTY, fiind compatibil cu tehnologia 3G.

Terminalul poate fi achizionat la pretul de un leu, la abonamentul Cosmote 370 (unul dintre cele mai scumpe abonamente de voce - 24,80 euro pe luna, in care sunt incluse 370 de minute nationale si internationale, plus 2.000 de minute si 2.000 de SMS-uri in retea).

Quarterly Report - Editia 4

Inflația în Germania, din nou în creștere. Cum este afectată coborârea ratei dobânzilor-cheie de către BCE
Inflația în Germania, din nou în creștere. Cum este afectată coborârea ratei dobânzilor-cheie de către BCE
Rata anuală a inflaţiei în Germania a revenit pe creştere în luna mai, pentru prima dată după şase luni, în principal ca urmare a unui efect de bază ce are legătură cu preţurile la...
Bucureștenii au venituri medii de 2.000 de euro pe lună, susține un antreprenor: „Oamenii nu mai renunță la ieșirile la restaurant”
Bucureștenii au venituri medii de 2.000 de euro pe lună, susține un antreprenor: „Oamenii nu mai renunță la ieșirile la restaurant”
Salariile medii nete din București sunt cuprinse între 1.500 și 2.000 de euro pe lună potrivit unui om de afaceri din Capitală. Acesta a explicat că, după temperarea presiunilor pandemice,...
#telefon mobil, #telefoane operatori, #oferte operatori , #abonamente