Ziare.com

Orange si Cosmote, operatorii de telefonie cu cele mai multe nereguli

Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 11:45

   

Orange si Cosmote, operatorii de telefonie cu cele mai multe nereguli
Orange si Cosmote sunt operatorii de telefonie mobila cu cele mai multe abateri de la reguli cand vine vorba de respectarea obligatiilor de informare a clientilor.

Potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare a Comunicatiilor (ANCOM), au fost constatate 178 de incalcari ale prevederilor impuse furnizorilor de servicii de telefonie in 88 de magazine.

In cele mai multe cazuri nu se respectau caracteristicile afisului prin intermediul caruia operatorii trebuie sa puna la dispozitia utilizatorilor informatii despre conditiile de obtinere si utilizare a serviciilor (sau afisul nu era deloc expus)

De asemenea, nu se indeplinea obligatia de a oferi, inainte de incheierea contractului, materiale in forma tiparita sau electronica referitoare la planul tarifar ales, tarifele aplicabile pentru acces si pentru apelurile nationale si durata minima a contractului, conditiile de incetare a contractului inainte de termen si penalitatile aplicabile sau nu se oferea clientilor o copie a contractului-cadru si a conditiilor generale privind furnizarea serviciului de telefonie sau o copie a Procedurii privind solutionarea reclamatiilor utilizatorilor finali.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Un numar de 54 de abateri au fost inregistrate la puncte de lucru sau parteneri Orange, 30 la Cosmote, 11 la RCS&RDS, 9 la Romtelecom, 8 la Vodafone, 7 la Telemobil si Combridge, 6 la Atlas Telecom Network Romania, Digicom Systems, Idilis, New Com Telecomunicatii si UPC, 4 la Nextgen Communication, Thomas Hook Communications Romania si Trans Tel Services, 3 la Canal S si Datek Telecom, 2 la Intersat si Net-Connect Internet si o abatere Euroweb Romania.

Campania de control s-a desfasurat in perioada 26 octombrie - 13 noiembrie 2009 in intreaga tara, conform unor planuri judetene care au tinut cont de numarul punctelor de lucru proprii si partenere ale fiecarui operator.

A.T.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6138 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si eu

si eu ma chinui de 14 luni sa mi se anuleze un cost suplimentar la Cosmote,facut ,culmea,din cauza ca nu le-au functionat aparatele de contorizare a convorbirilor si nu au fost scazute din minutele pe care le am incluse in abonament,dar nu cedez ,voi ajunge cu ei in instanta.

 

nu este corect.

am trecut de la orange la cosmote.Intradevar ma costa mai putin convorbirile, dar um mare dezavantaj este este ca atunci cind esti apelae sau apelezi dupa 29 secunde se intrerupe.Deci cind esti apelat nici nu ai timp sa scoti telefonul din buzunar! am sesizat de mai multe ori si degeaba.

 

OPINIE.

ACEST ORANGE E CONTINUATORUL DIALOG-ULUI IN TOATE CELE...MAI BINE,AFARAAAAAA........DIN ROMANIA CU HOTIA!

 

Propunere:

ORANGE-trebuie scos din ROMANIA! NU VREM HOTI!

 

NEMULTUMIRI JUSTIFICATE.

ABONATII ROMTELECOM SUNT NEMULTUMITI CA NU LI SE TRIMIT FACTURILE DE PLATA SI SUNT OBLIGATI SA PLATEASCA,,ORBESTE''CIT LI SE SPUNE LA CASIERIA ROMTELECOM.OMUL,DA BANII CIT II SPUNE CASIERA DAR,NU VEDE NICAIEI CIT ARE DE DAT,CI ,,NUMAI CIT A DAT''DUPA CE PRIMESTE BONUL DE ACHITARE A SUMEI-DE LA CASIERA.DACA AR AVEA PRIMITA ,,FACTURA DE PLATA''AR MERGE LA CEA MAI APROPIATA,,BANCA''S-AU ,,POSTA''SI NU AR MAI FI NEVOIT SA ,,ALERGE''LA CASIERIILE ROMTELECOM ,,CARE NU SINT PREA DESE''SA ACHITE SUMA.O ALTA NEMULTUMIRE E ,,OBRAZNICIA''LUUCRATOARELOR ROMTELECOM CARE INDEAMNA ABONATII SA ,,INTRE PE ''NET''CU TOATE CA OMUL NICI NU SIE CE-I,,ALA''.DACA OMUL SPUNE CA NU E CAZUL,I SE TRINTESTE TELEFONUL IN NAS.PAI,CUM STAM CU RELATIA PRESTATOR SERVICII TELEFONICE SI BENEFICIAR SERVICII TELEFONICE CARE ESTE ABONATUL,,PLATITOR''.PENTRU CE PLATESTE OMUL ,DACA E LUAT IN BATJOCURA DE CEL CE TRAIESTE DIN BAII ABONATULUI.,,NOI, ABONATII SUNTM LA DISPOZITIA LOR,S-AU INVERS. POATE ,,CITESTE SI COMISIA EUROPEANA,SI NE CONTACTEAZA - CHIAR PE FIECARE ABONAT NEMULTUMIT,PERSONAL. ASOCIATIA ABONATILOR TELEFONICI(AAT)DIN ROMANIA-PRESEDINTE: EDITOR PUBLICIST NICOLAE CIOIULESCU.

 

CONTINUARE:NEMULTUMIRI JUSTIFICATE.

DACA APELEZI LA 1930 TI SE RASPUNDE SI SE PREZINTA:CONDITIONARI,RECLAMELE CE-I INTERESEAZA PE EI,CU SCHIMBARI DE NUMERE-ASTA INTREBAM NOI CEI INTERESATI,CA ACEIASI BANI NI SE IAU-NUMARUL X DE INFORMATII E ...,,ALTUL''DACA VREI X,Y.ABONAMENTE CU,,RECOMANDARI'',APOI ,DUPA CE-TI FACE CAPUL,,CALENDAR''CU VORBE TE TRECE PE...,,MUZICA''SI STAI ASA CU ,,URLATOAREA''LA URCHE UNEORI SI UN SFERT DE ORA, ,DUPA CARE,AI SANSA SA TI SE SPUNA:NE PARE RAU,DAR TOTI OPERATORII NOSTRII SINT OCUPATI.VA,,RUGAMM''REVENITI.SI O IEI DE LA CAP...CA VREI SA STII CITI BANI AI DE DAT,DECE N-A VENIT FACTURA DE PLATA...-LA FACTURA ,DA VINA PE ,,POSTA''. INEXACT. AM VERIFICAT:LA OFICIILE POSTALE,CUM VINE CORESPONDENTA E LUATA IN PRIMIRE DE FACTORUL POSTAL SI DISTRIBUITA IN ACEA ZI.PERSONAL,AM MERS ZILNIC DIN DATA DE 14 DECEMBRIE PINA PE DATA DE 29 DECEMBRIE 2009SA ASTEPT FACTURA DE PLATA EMISA PE 06 DECEMBRIE 2009,DAR...A SOSIT AZI 21 IANUARIE 2010!!!!DUPA INTERVENTII SI INTERVENTII IN CONVORBIRI TELEFONICE CU CEI DLA ROMTELECOM. IN CE PRIVESTE ORANGE,,,LUCREAZA''CU UNII CE SE NUMESC,,EOS''-E OS ,,DE ROS''CARE ISI ZIC ,,FIRMA DE RECUPERATORI''-ATENTIE S.R.I.- AM MAI VORBIT NOI...,CARE FIRMA ,,TERORIZEAZA''OAMENI NEVINOVATI,BA CHIAR ,,INTIND COARDA''! - POATE LE AJUNGE LA GIT!-SOMINDU-I SA PLATEASCA CE NU SUNT DATORI BIETII OAMENI! ASOCIATIA ABONATILOR RELEFONICI ( A.A,T.)DIN ROMANIA.PRESEDINTE: EDITOR PUBLICIST NICOLAE CIOIULESCU.TEL.-FAX:021-4340041. TEL. 031 8083243.

 

DACA...

DACA ORANGE ESTE IN NEREGULA - DOVEDIT- DECE ,,EOS''FIRMA ,,MAFIOTA RECUPERATOARE''CARE-I AJUTA LA POTLOGARII CONTINUA SI ACUM SA STRESEZE OAMENIIIN FEL SI CHIP? ASTIA TOTI NU MERITA ,,SOARTA LUI SADAM''? INTRUCIT VAD CA ,,OFICIALITATILE DE AICI,DORM''!

 

REFERITOR LA CE AM MAI SCRIS DESPRE ,, EOS''.

PAIPINA CIND ,,TERORIZEAZA''ASTIA - EOS -,OAMENI CARE,NUMAI ,,IN INCHIPUIREA LOR'',ATITATI DE FOSTELE CONEX SI DIALOG AMENINTA STRESIND OAMENII,CA ACESTIA SINT ,,DATORI''SI EI - EOS - II EXECUTA ? DECE NU PREZINTA ACTE JUSTIFICATIVE IN INSTANTE IN ACTIUNI DE ,,PRETENTII''.INSTITUTIILE DE DREPT ALE STATULUI ROMAN CE ,,PAZESC''?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor