Orange lanseaza cartela PrePay cu livrare gratuita

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 16:06
4617 citiri
Orange lanseaza cartela PrePay cu livrare gratuita
Foto: Imageshack

Cartelele Orange PrePay comandate pe internet vor fi livrate gratuit clientilor, acestia primind automat zece minute si zece mesaje scrise in retea, a anuntat compania.

Noua oferta este disponibila exclusiv pentru cei care achizitioneaza cartela online, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Fata de bonusurile standard din oferta, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc un extra bonus de zece minute si zece mesaje scrise in retea.

La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro.

"Noua oferta Orange PrePay reprezinta un concept inovator pe piata romaneasca, prin modalitatea de comanda si distributie exclusiv online, prin elementele de gratuitate si inglobarea celei mai bune oferte de reincarcare disponibile pe piata", a declarat Andreea Belenes, Online Manager Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania, cu 10.355.000 de clienti. La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 de miliarde de euro, cu 6,2 procente mai mult decat in anul precedent.

Quarterly Report - Editia 4

Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...
Lansarea Wi-Fi 7: O revoluție în conectivitate. Cu ce beneficii vine
Lansarea Wi-Fi 7: O revoluție în conectivitate. Cu ce beneficii vine
În cadrul evenimentului CES 2024, Wi-Fi Alliance a anunțat oficial lansarea Wi-Fi 7, promițând performanțe de până la patru ori mai rapide decât versiunea anterioară, Wi-Fi 6E. Noul...
#Orange PrePay cartele, #livrare gratuita cartela , #internet