Cat au scazut veniturile Orange Romania

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 13:58
2789 citiri
Cat au scazut veniturile Orange Romania
Foto: Arhiva

Orange Romania a anuntat, joi, o scadere a veniturilor, in primele noua luni din 2012.

De la inceputul acestui an, acestea au totalizat 680 de milioane de euro, o diminuare cu 2,6% fata de perioada similara a anului trecut, cauzata in totalitate impactului noilor tarife de interconectare, se arata in comunicatul companiei, remis joi Ziare.com.

Insa, in trimestrul trei, veniturile Orange Romania au crescut usor, cu 0,1%, pana la 232 milioane de euro, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

La 30 septembrie 2012, Orange Romania avea 10,243 milioane de clienti, cu 197.000 mai multi clienti decat in urma cu trei luni.

De asemenea, numarul de smartphone-uri vandute in T3 2012 a fost cu 45% mai mare decat vanzarile din T3 2011.

Traficul de date mobile in retea, in trimestrul al treilea, a crescut cu aproape 50% comparativ cu T3 2011, cea mai sustinuta rata de crestere inregistrandu-se in randul clientilor rezidentiali.

"Acest trimestru se remarca prin cresterea puternica a numarului de clienti si prin apetitul sporit pentru serviciile de internet mobil si pentru dispozitivele performante. Tehnologia 4G ne va oferi noi oportunitati de a-i incanta pe clientii nostri printr-o gama mai extinsa de aplicatii si de servicii de continut. Dorinta noastra este sa le oferim clientilor din Romania cea mai buna experienta digitala", a declarat Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Compania reaminteste ca a castigat licentele pentru operare in domeniul telecomunicatiilor mobile din Romania, pentru urmatorii 16,5 ani. Aceste licente vor permite Orange Romania sa lanseze comercial serviciul 4G inainte de sfarsitul acestui an, dupa primirea acordului din partea ANCOM.

C.P.

Quarterly Report - Editia 4

Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de televizoare a Sony, cunoscută pentru produsele de top, a fost depășită de divizia de aparate foto în ceea ce privește veniturile, conform celor mai recente rezultate financiare ale...
Meizu renunță la producția de smartphone-uri pentru a se concentra pe inteligența artificială
Meizu renunță la producția de smartphone-uri pentru a se concentra pe inteligența artificială
Compania Meizu Technology a anunțat că renunță complet la producția de smartphone-uri, urmând să se concentreze exclusiv pe dezvoltarea tehnologiilor de inteligență artificială (AI)....
#venituri Orange Romania, #venituri Orange trimestru trei, #venituri Orange T3 , #servicii
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Si Orange Switzerland este in genunchi.