Internet pe National Arena, de la Orange

Marti, 08 Mai 2012, ora 20:04
2327 citiri
Internet pe National Arena, de la Orange
Foto: Arhiva

Orange Romania ofera acces gratuit la Internet de mare viteza spectatorilor ce se afla pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, indiferent de reteaua nationala de telefonie mobila pe care o utilizeaza.

Astfel, publicul care se va afla pe stadion, pentru un meci de fotbal sau pentru un alt eveniment, va avea acces la Internet de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, printr-o retea Wi-Fi implementata de Orange Romania, avand la baza solutii tehnologice dezvoltate de Cisco, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Acest proiect este o premiera in Romania, iar investitia va continua pentru extinderea graduala a acoperirii pe Arena Nationala. In etapa actuala, el se bazeaza pe 21 puncte de acces Wi-Fi de ultima generatie montate in punctele de comercializare produse din zona mediana, in zona VIP, in sala de conferinte de presa si in media room.

Astfel, cei prezenti in zonele mentionate vor avea posibilitatea sa posteze fotografii sau filme pe conturile de socializare sau sa navigheze gratuit pe Internet cu viteze de pana la 144 Mbps.

Accesul la reteaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza prin autentificare cu un nume de utilizator si cu o parola, usor de obtinut chiar in momentul conectarii. Fiecare utilizator poate naviga in total 2 ore/zi, in sesiuni de conectare diferite.

Directorul general Cisco Romania, Cristian Popescu, a declarat ca stadioanele moderne sunt astazi mai mult decat un simplu loc unde se desfasoara evenimentele sportive, ele oferind experiente noi participantilor si oportunitati de afaceri sporite pentru operatorii lor si pentru furnizorii de servicii.

"Ne bucuram ca putem lucra cu Orange pentru a face posibila o experienta tehnologica unica pentru spectatori, prin solutii de retea flexibile si personalizate", a ma spus acesta.

C.P.

Quarterly Report - Editia 4

Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Snapdragon 8 Gen 4 se pregătește să devină cel mai scump chipset pentru telefoane flagship. Qualcomm a informat utilizatorii prezenți la conferința Snapdragon Summit că noul procesor va...
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...
#Internet Orange National Arena, #Internet Orange Arena Nationala, #Internet National Arena , #servicii
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Păi, în condiţiile astea le vine mai uşor cu sistemele lor de telefo