Liga 1 ar putea fi vazuta si pe Orange si TVR

Joi, 25 Septembrie 2008, ora 08:40
3031 citiri
Liga 1 ar putea fi vazuta si pe Orange si TVR

Meciurile de fotbal din Liga 1 ar putea fi difuzate si prin intermediul altor servicii de cablu si DTH, in afara consortiului Antena 1 si RCS&RDS, dar si pe telefonul mobil in reteaua Orange.

Negocierile dintre Antena 1 si Orange nu s-au incheiat inca, decizia definitiva urmand sa fie luata peste aproximativ doua saptamani.

"Este o grila in functie de numarul de abonati. Cu cat ai abonati mai multi, cu atat pretul per abonat este mai mic, marja fiind intre 1,5 euro si mai putin de 2,5 euro pe luna", a spus Dan Matiescu, director general la Antena 1.

In ceea ce priveste revinderea drepturilor pentru Liga 1 catre alte televiziuni, oficialii Antena 1 au precizat ca "nicio televiziune nu s-a aratat pana acum cu adevarat interesata de preluarea drepturilor de difuzare a unor meciuri", desi Antena 1 este in negocieri cu TVR, scrie Business Standard.

"Atata vreme cat TVR este cu adevarat interesata pentru a cumpara drepturile de difuzare asupra unor meciuri, consortiul RCS&RDS si Antena 1 este deschis la negocieri", au precizat oficialii Antena 1.

Noul post de sport al trustului Intact, GSP TV, este singurul post tv, alaturi de Antena 1, care difuzeaza meciurile Ligii 1.

Quarterly Report - Editia 4

Fanii Formulei 1, zeci de reclamații la CNA. Cum au fost sancționate Antenele
Fanii Formulei 1, zeci de reclamații la CNA. Cum au fost sancționate Antenele
Posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 au fost sancţionate de CNA după ce au întrerupt cu reclame curse de Formula 1. Conform Paginademedia.ro, Consiliul Naţional al Audiovizualului...
Mai multe canale mass-media, interzise în UE. Acuzațiile Comisiei Europene
Mai multe canale mass-media, interzise în UE. Acuzațiile Comisiei Europene
Comisia Europeană a identificat riscuri „la adresa societăților democratice", așa că decizia mai multor state de a interzice mai trusturi de presă este salutară, a transmis executivul...
#liga 1, #Orange, #difuzare, #TVR, #antena 1 , #servicii