Orange da tinerilor muzica nelimitata online si pe mobil

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 13:47
3436 citiri
Orange da tinerilor muzica nelimitata online si pe mobil

Orange a lansat o oferta care permite utilizatorilor tineri sa asculte muzica nelimitat atat online, cat si pe telefonul mobil. Oferta inedita se adreseaza clientilor cu varste cuprinse intre 14 si 26 de ani care reincarca cu minim 7 euro cartela Pre Pay.

Clientii inscrisi in programul Orange Young care efectueaza o reincarcare a cartelei PrePay cu minimum 7 euro isi pot alege muzica preferata din mii de piese disponibile in Music Box pe www.nelimiteaza-te.ro si isi pot crea playlist-uri pe care le pot asculta atat online cat si pe mobil, se arata intr-un comunicat al companiei remis miercuri Ziare.com.

De asemenea, playlist-urile pot fi trimise prietenilor prin prin e-mail, SMS ori prin intermediul retelelor sociale.

Pentru a asculta muzica pe telefonul mobil, este suficient ca prietenii sa sune gratuit de pe numarul Orange la numarul 389, sa introduca apoi codul primit in invitatie. In plus, clientii Orange Young pot trimite zilnic, gratuit, 5 mesaje scrise nationale din contul lor de pe www.nelimiteaza-te.ro.

Pe langa beneficiile legate de muzica, clientii Orange Young isi pot activa o optiune prin care au acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil din care se pot conecta gratuit la retelele sociale si prin care primesc 50 MB pentru internet pe mobil, 1.000 de minute si 500 de mesaje scrise in retea, plus 50 de minute nationale, valabile 30 de zile.

A.T.

Quarterly Report - Editia 4

Google lansează Android 15 Beta 2 cu noi funcții. Lista completă de actualizări
Google lansează Android 15 Beta 2 cu noi funcții. Lista completă de actualizări
Cu ocazia evenimentului Google I/O 2024, Google a lansat versiunea beta 2 pentru sistemul de operare Android 15. Aceasta este prima versiune care poate fi testată și pe alte dispozitive, nu doar...
Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de televizoare a Sony, cunoscută pentru produsele de top, a fost depășită de divizia de aparate foto în ceea ce privește veniturile, conform celor mai recente rezultate financiare ale...
#Orange nelimiteaza te, #Orange muzica nelimitata, #Orange oferta, #Orange Young , #servicii
Comentarii
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5
Si eu care credeam ca da la tot cartieru'..