Orange lanseaza asigurarea pentru telefon si serviciul buy-back

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 15:00
2877 citiri
Orange lanseaza asigurarea pentru telefon si serviciul buy-back

Orange lanseaza doua servicii noi in portofoliul Orange Care, si anume asigurarea pentru telefon, card de date si modem si serviciul buy-back.

"Dupa lansarea primei componente a programului Orange Care - serviciul transfer de continut - Orange anunta introducerea a doua servicii noi: asigurare de daune si reciclare in sistem de buy-back a telefoanelor mobile si a altor echipamente.

Asigurarea pentru telefon, card de date si modem acopera riscurile unor evenimente neprevazute, precum accidentele si completeaza garantia oferita de producatori la achizitionarea unui aparat, care include reparatii doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei", se arata intr-un cominicat al companiei, remis Ziare.com.

Noul serviciu este disponibil pentru abonatii Orange care au posibilitatea sa incheie o polita de asigurare a telefonului mobil prin London General Insurance, la tariful de 1,95 euro pe luna (scutit de TVA). Valoarea asigurabila este de 4.000 de lei (TVA inclus) si ofera acoperire atat pentru reparatii in cazul unor daune partiale, cat si pentru inlocuirea aparatelor in eventualitatea producerii unor daune totale.

Serviciul Buy-back se adreseaza celor care vor sa-si inlocuiasca terminalul cu unul nou sau sa il recicleze, fie ca sunt sau nu clienti Orange. Dupa evaluarea terminalului, acestia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsa intre 10 si 190 de euro (cu TVA), pe care il pot folosi pentru a cumpara orice telefon, laptop, accesoriu sau cartela PrePay din Orange shop.

Terminalele vechi vor fi colectate, predate catre un furnizor autorizat, reconditionate si apoi redistribuite pe piata din Asia. Telefoanele care prezinta defecte majore vor fi preluate si reciclate in conformitate cu reglementarile in vigoare.

"Prin noile servicii incluse in portofoliul Orange Care dorim sa construim o relatie de durata cu clientii nostri, sa le oferim acestora consiliere si asistenta pe tot parcursul experientei de utilizatori ai serviciilor de telecomunicatii. Practic, asigurarea de daune adauga un plus de confort prin garantarea unei protectii permanente a investitiei in telefonul personal.

La randul sau, sistemul de buy-back creste puterea de achizitie a posesorilor de telefoane mobile si le ofera acestora posibilitatea sa-si recicleze terminalul ", a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager la Orange Romania.

Quarterly Report - Editia 4

Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Snapdragon 8 Gen 4 se pregătește să devină cel mai scump chipset pentru telefoane flagship. Qualcomm a informat utilizatorii prezenți la conferința Snapdragon Summit că noul procesor va...
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...
#serviciul Orange, #buy back Orange, #servicii Orange , #servicii