Dispozitiv testat in premiera in Romania: Conecteaza televizorul cu telefonul sau tableta

Marti, 03 Martie 2015, ora 13:03
5601 citiri
Dispozitiv testat in premiera in Romania: Conecteaza televizorul cu telefonul sau tableta
Foto: Orange

Romania este prima tara in care grupul Orange testeaza un nou produs pentru serviciile sale de televiziune, anume un stick care conecteaza televizorul la smartphone sau tableta.

Acesta le permite utilizatorilor sa urmareasca pe televizor continutul din aplicatia Orange TV Go, precum si fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tableta, indiferent ca se afla acasa sau in deplasare, folosind dispozitivele mobile pe post de telecomanda.

"Stick-ul Orange TV continua traditia pe care am inceput-o cand am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care raspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totala pentru a urmari continut TV si flexibilitate in alegerea ecranului.

Faptul ca Romania este prima tara a Grupului nostru in care lansam produsul ne onoreaza si demonstreaza inca o data importanta pe care o acordam dezvoltarii continue a serviciului Orange TV", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Orange TV Go pe ecranul televizorului

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atat de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cat si de cei care urmaresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor continutul din aplicatia Orange TV Go, precum si fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tableta, indiferent ca se afla acasa sau in deplasare.

El are o greutate de 31 g si dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm.

Stick-ul Orange TV in teste

100 de clienti Orange au fost invitati sa testeze stick-ul Orange TV, iar comentariile lor vor ajuta la ultimele verificari inainte de introducerea lui in oferta comerciala.

Nu este prima data cand Orange ii implica pe clienti in testarea produselor sale, pentru a se asigura ca ele raspund diferitelor nevoi sau situatii de utilizare. Metoda a fost folosita si inainte de lansarea serviciului Orange TV, in 2012.

Si vizitatorii targului de electronice Mobile World Congress, care se desfasoara la Barcelona in perioada 2 - 5 martie 2015, pot testa stick-ul Orange TV la standul grupului.

Un dispozitiv care transforma televizorul HDMI intr-un televizor inteligent

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clientii au nevoie de un smartphone sau o tableta cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI si o conexiune Wi-Fi securizata. Cu ajutorul aplicatiilor Orange TV Go si stick Orange TV, smartphone-ul sau tableta se transforma in telecomanda, iar continutul mobil va rula direct pe televizor.

Despre Orange TV

Orange TV este serviciul de televiziune oferit de Orange Romania, prin care clientii pot urmari cu un singur abonament canale TV, filme, seriale si emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tableta si laptop sau desktop.

Serviciul este transmis prin satelit direct pe televizor si prin internet pe dispozitivele mobile.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonati. Tot pana atunci, aplicatia Orange TV Go, prin care clientii pot urmari in miscare pana la 78 de canale TV, filme si seriale pe smartphone si tableta, a fost descarcata de peste 1.100.000 de ori.

C.P.

Quarterly Report - Editia 4

Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Snapdragon 8 Gen 4 se pregătește să devină cel mai scump chipset pentru telefoane flagship. Qualcomm a informat utilizatorii prezenți la conferința Snapdragon Summit că noul procesor va...
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...
#Orange stick TV smartphone tableta, #stick Orange TV , #servicii
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Pă'..., și dacă le priponești c-o sârmă și două ștechere, nu-i tăt