CEO Orange: Piata romaneasca, una dintre cele mai avansate din Europa

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 20:26
2923 citiri
CEO Orange: Piata romaneasca, una dintre cele mai avansate din Europa

Piata romaneasca de telecomunicatii a continuat sa fie in 2013 una dintre cele mai avansate din Europa prin serviciile 4G nou lansate si explozia consumului de Internet mobil, a declarat Jean-Francois Fallacher, chief executive officer (CEO) Orange Romania.

"Prin serviciile 4G nou lansate, explozia consumului de Internet mobil, ofertele nelimitate, noile dispozitive mobile, serviciile inovatoare si surprinzatoare, piata romaneasca de telecomunicatii a continuat sa fie una dintre cele mai avansate din Europa. 2013 a fost un an important pentru Orange, pentru ca a fost anul in care am intrat pe piata de televiziune si am devenit un furnizor complet de comunicatii.

Cu Orange TV, ambitia noastra a fost de a le oferi clientilor un serviciu multiscreen de calitate, posibilitatea de a se bucura de cel mai mare numar de canale HD de pe piata si cel mai mare numar de canale care pot fi urmarite de pe mai multe dispozitive, peste 70. Orange are acum o ofera integrata, care include telefonie, Internet si televiziune intr-o singura factura", a subliniat seful Orange Romania.

Orange investeste 600 de milioane de euro in Romania, pana in 2015

Acesta considera ca in acest an operatorul si-a consolidat pozitia de lider de piata, atat ca numar de clienti, cat si ca valoare, iar pe partea de venituri, primele noua luni ale lui 2013 au confirmat performanta financiara a companiei, continuand tendinta pozitiva de la finalul anului 2012. In plus, in al treilea trimestru al anului, 183.000 de clienti noi au ales Orange.

"Piata locala de telecomunicatii este una foarte dinamica, iar 2013 nu a facut exceptie. De fapt, a fost un an plin de evenimente pentru noi, un an cu multe lansari si in acelasi timp un an de pregatire pentru 2014. Dupa ce am lansat serviciile 4G la sfarsitul anului 2012, in 2013 am acoperit cu 4G toata capitala si ne-am pregatit pentru extinderea retelei 4G de anul viitor, cand vom putea folosi spectrul achizitionat anul trecut in frecventele de 800 MHz si 2600 MHz.

Anul trecut am terminat modernizarea completa a retelei noastre in zonele rurale din Romania si am extins acoperirea 3G+ la nivel national, iar anul acesta ne-am concentrat eforturile pe modernizarea retelei noastre din orase, pentru a le oferi clientilor nostri din mediul urban servicii de voce, date si broadband de calitate", apreciaza acesta.

"Ma bucura faptul ca tot mai multi clienti descopera Internetul mobil"

In ceea ce priveste tendintele care au tinut capul de afis in industria telecom in 2013, seful Orange Romania considera ca digitalizarea a fost unul dintre cuvintele cheie din acest an.

"Un cuvant cheie in 2013 a fost, cu siguranta, digitalizarea. In acest an am vazut clar interesul in crestere al clientilor pentru Internetul mobil, in stransa legatura cu retelele de date mobile mai rapide, cu portofoliul extins de smartphone-uri si tablete atractive si cu gama de aplicatii din ce in ce mai utile pentru clienti.

Ma bucura foarte mult faptul ca tot mai multi clienti, de toate varstele, descopera avantajele accesului la informatii oriunde si oricand, prin Internetul mobil. De aceea, in aceasta toamna am introdus trafic de Internet in toate abonamentele si am adaugat acces la serviciile 4G pentru toti clientii nostri, persoane fizice si juridice, inclusiv pentru utilizatorii de cartele Orange PrePay", afirma Jean-Francois Fallacher.

Orange TV s-a lansat in Romania

De asemenea, in 2013, clientii au acordat o importanta din ce in ce mai mare calitatii retelei si serviciului de asistenta.

"Continuam sa investim masiv in reteaua noastra, pentru a oferi cea mai buna calitate a retelei, acoperire si viteza de Internet mobil din Romania. De asemenea, investim in training si pentru a avea numarul potrivit de colegi care sa le ofere clientilor sprijin si consiliere atunci cand acestia ne contacteaza. Deoarece clientii diferiti au nevoi diferite, cererea pentru oferte personalizate a fost inca un aspect cheie in 2013, continuand tendinta de segmentare pe care am vazut-o anul trecut si permitandu-le clientilor sa aleaga cele mai potrivite servicii pentru ei.

Prin conceptul inovator de 'schimb de beneficii' in cadrul optiunilor, clientii Orange PrePay au avut flexibilitatea de a-si personaliza resursele in functie de nevoile lor. Pe segmentul business, noul concept al abonamentelor Business Open le permite clientilor sa aleaga dintre tipuri diferite de abonamente combinatia care se potriveste cel mai bine companiei lor", a spus CEO Orange Romania.

Quarterly Report - Editia 4

De ce limitarea adaosului la importuri la 5% nu va ajuta cu nimic alimentele românești. Economist: „Controlul prețurilor nu rezolvă nicio problemă, ci o agravează”
De ce limitarea adaosului la importuri la 5% nu va ajuta cu nimic alimentele românești. Economist: „Controlul prețurilor nu rezolvă nicio problemă, ci o agravează”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat, joi, că se lucrează la proiectul privind limitarea adaosului comercial la toate produsele procesate în România, menţionând că "există o...
Honor lansează Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori. Cum se poate accesa
Honor lansează Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori. Cum se poate accesa
Honor a anunțat disponibilitatea Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori începând cu 10 mai. Primele dispozitive care vor primi această actualizare sunt Honor Magic6 Pro și Honor Magic V2. Acest...
#Jean Francois Fallacher Orange, #CEO Orange telecomunicatii Romania , #stiri Orange
Comentarii
Poza Lega Nord
Lega Nord
rank 2
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
..desigur, desigur, in sensul ca rromanii inghit tot ***-ul ...