Orange Romania isi schimba directorul executiv

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 15:33
1736 citiri
Orange Romania isi schimba directorul executiv
Foto: Orange

Orange Romania va avea un nou director executiv, incepand cu 1 iulie 2011, in persoana lui Jean-Francois Fallacher, a anuntat compania.

Actualul director, Thierry Millet, va fi promovat in cadrul grupului France Telecom - Orange, urmand a coordona activitatile de plati prin telefonul mobil si de dezvoltare a serviciilor de plati contactless, potrivit unui comunicat Orange, remis Ziare.com.

"Cei sase ani petrecuti in cadrul Orange Romania reprezinta o perioada importanta in cariera mea. A fost o provocare sa conduc compania pe timp de criza economica, dupa ce, anterior, am contribuit la dezvoltarea sa rapida din pozitia de director comercial", a declarat Millet.

"Noua pozitie de Vice President Payment and Contactless din cadrul Grupului va fi pentru mine o schimbare a perspectivei unde voi avea ocazia sa dezvolt unul dintre cele mai promitatoare domenii din industrie, aflat inca la inceput de drum," a adaugat el.

Jean-Francois Fallacher (foto) si-a inceput cariera in Franta, pe segmentul de vanzari business. Pe parcursul anilor, si-a dezvoltat experienta in piete extrem de competitive, precum Olanda, unde a lansat o companie de servicii de Internet, iar, mai apoi, un operator alternativ care a devenit un important competitor al KPN - principalul jucator de pe aceasta piata. Inainte de a veni in Romania, timp de sase ani, Jean-Francois Fallacher a ocupat pozitia de dirctor executiv al Sofrecom, companie de consultanta internationala a grupului France Telecom - Orange.

T.B.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#director executiv Orange, #Jean Francois Fallacher, #Thierry Millet , #stiri Orange