Cine cumpara iPhone?

Luni, 13 Octombrie 2008, ora 08:42
2605 citiri
Cine cumpara iPhone?

Cumparatorul de iPhone are varsta medie de 31 de ani si venituri cu 26% peste media la nivel national, se arata intr-un studiu intocmit de Solutions Research Group.

72% dintre cumparatorii de iPhone sunt barbati, iar 60% au terminat o facultate. Aproape jumatate dintre cei care opteaza pentru un astfel de terminal au deja un player muzical iPod, produs tot de Apple.

In Romania, vanzarile iPhone 3G au depasit estimarile initiale ale Orange. Telefonul produs de americanii de la Apple s-a vandut cel mai bine in marile orase, precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Brasov.

"Atat modelul de 8 GB, cat si cel de 16 GB sunt apreciate de clientii Orange, iar modelul de culoare alba este achizitionat mai ales de persoane preocupate de ultimele tendinte in moda", a declarat Mihnea Serbu, Senior Product Manager la Orange Romania, pentru Evenimentul Zilei.

Unul dintre principalii competitori ai terminalului Apple in Romania este Samsung Omnia, un telefon inteligent prezent atat in oferta Orange, cat si in cea Vodafone.

O alta optiune, pentru cei care doresc un telefon cu ecran tactil, sunt modelele de la LG, Viewty si Prada.

Nokia, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, va lansa curand si in Romania propriul concurent pentru iPhone. Este vorba despre modelul 5800 XpressMusic, primul telefon Nokia cu ecran tactil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#cumparator, #iphone, #barbat, #Orange, #Vodafone , #Vodafone