Companiile de telefonie mobila lanseaza noile oferte de Craciun

Luni, 01 Decembrie 2008, ora 08:30
3250 citiri
Companiile de telefonie mobila lanseaza noile oferte de Craciun

Sute si mii de minute nationale incluse in abonament si convorbiri in retea atat cat tine bateria sunt scoase de la naftalina si oferite clientilor cu ocazia sarbatorilor de iarna de catre toti operatorii de telefonie mobila.

Ca in fiecare an cele mai mari companii de pe piata locala, Orange si Vodafone, au dat startul maratonului pentru "ofertele speciale de sarbatori", scrie Romania Libera.

Noile abonamente de sarbatoare au acum tarife ce pornesc de la 6 euro si includ intre 500 si 1.000 de minute nationale. Pe langa acestea sunt oferite si bonusuri pentru accesul la Internet.

Singurul lucru negativ este acela ca toate ofertele sunt valabile doar pana la sfarsitul anului si abonamentele trebuiesc contractate pe doi ani.

Orange scade preturile de la 16 euro pana la 6

Pentru a convinge utilizatorii sa uite de perioada lunga pentru care semneaza contractul, Orange a scos pe piata trei oferte de abonament cu minute incluse. Acestea beneficiaza de tarife intre 6 si 9 euro si intre 500 si 1.000 de minute in retea. Apelurile catre o alta retea pot fi efectuate din minutele nationale primite ce pot ajunge pana la 125.

Cadou de la Vodafone pentru doi ani

Vodafone avea abonamente asemanatoare cu cele lansate de Orange. Acum ii imbie pe cei dispusi sa semneze contracte pe doi ani, pentru sume intre 6,99 si 10,99 euro/luna, cu un cadou ce poate fi utilizat oricand in cei doi ani de contract. Acesta consta in 1.000 de minute ce pot fi vorbite in retea si alte 500 nationale.

Quarterly Report - Editia 4

Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de televizoare a Sony, cunoscută pentru produsele de top, a fost depășită de divizia de aparate foto în ceea ce privește veniturile, conform celor mai recente rezultate financiare ale...
Meizu renunță la producția de smartphone-uri pentru a se concentra pe inteligența artificială
Meizu renunță la producția de smartphone-uri pentru a se concentra pe inteligența artificială
Compania Meizu Technology a anunțat că renunță complet la producția de smartphone-uri, urmând să se concentreze exclusiv pe dezvoltarea tehnologiilor de inteligență artificială (AI)....
#oferte telefoane, #oferte Orange Vodafone, #convorbiri nationale, #minute in retea, #oferte Craciun , #Vodafone