Operatorii de telefonie mobila isi suplimenteaza resursele pentru summit

Luni, 24 Martie 2008, ora 15:20
1698 citiri
Operatorii de telefonie mobila isi suplimenteaza resursele pentru summit

Operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote isi vor suplimenta resursele pe toata durata summit-ului NATO de la Bucuresti, transmite, luni, NewsIn.

Vodafone Romania va sprijini organizarea summit-ului NATO de la Bucuresti, in baza unui acord de parteneriat incheiat cu Ministerul Afacerilor Externe, prin furnizarea de servicii de comunicatii pentru organizatori si delegatiile straine participante si suplimentarea capacitatii de trafic pe perioada evenimentului, pentru a veni in intampinarea solicitarilor organizatorilor.

Vodafone Romania va extinde capacitatea pe toate statiile existente care deservesc zonele de interes si va adauga, temporar, statii mobile, pentru a oferi capacitate suplimentara.

De asemenea, Orange Romania a demarat un plan de masuri specifice in vederea bunei desfasurari a summit-ului. Va fi imbunatatita acoperirea in principalele "zone de foc" ale evenimentului: Palatul Parlamentului, marile hoteluri bucurestene, precum si arterele de confluenta.

Pentru a evita posibilitatea aparitiei congestiilor la nivelul retelei de acces radio, va fi crescut numarul de resurse disponibile la nivelul utilizatorului. In mod particular Palatul Parlamentului va beneficia de o atentie sporita, datorita numarului de apeluri simultane ce se vor efectua pe durata summit-ului, prin reconfigurarea si upgradarea echipamentelor radio, care in momentul de fata asigura serviciul Orange Romania in interiorul cladirii, anunta compania.

In colaborare cu organizatorii summit-ului NATO, Cosmote este angrenata in activitati specifice, cu scopul de a asigura servicii de telecomunicatii la standardele tehnice si comerciale necesare unui eveniment de o asemenea anvergura.

Quarterly Report - Editia 4

Țara care a ieftinit telefoanele Apple pentru a face față concurenței unui alt gigant tehno
Țara care a ieftinit telefoanele Apple pentru a face față concurenței unui alt gigant tehno
Apple a lansat o campanie agresivă de discounturi pe site-ul său oficial Tmall din China, oferind reduceri de până la 2.300 de yuani (318 USD) la anumite modele de iPhone-uri, transmite...
Pe măsură ce Rusia avansează, NATO ia în considerare trimiterea de instructori în Ucraina
Pe măsură ce Rusia avansează, NATO ia în considerare trimiterea de instructori în Ucraina
Aliații NATO se apropie de o decizie de a trimite trupe în Ucraina pentru a antrena forțele ucrainene. Mișcarea ar fi o nouă estompare a liniilor roșii anterioare și ar putea atrage Statele...
#summit, #NATO, #telefon, #telefon mobil, #Orange, #Vodafone, #Cosmote , #Vodafone